Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 49 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν αρχισω να ευχαριστησω πολυ τον Ettore για το δωρο του 50% εκπτωσης που μου εκανε!!Μετα απο σκεψη δε θα μπορουσα παρα να κανω την επισκεψη μου για την εξαργηρωση του δωρου στην Τρελιαρα της Μινωος "Αλεξια" !!Μεσημεριανη επισκεψη λοιπον..Μπαινω μεσα με υποδεχετε με ενα τεραστιο χαμογελο η Αλεξια φορωντας τα απλα εσωρουχα της!Κανονιζω τα διαδικαστικα και περναω πανω..Μετα απο 5 λεπτα σκαει μυτη η εκπληξη νουμερο 2,η Αλεξια με αγιοβασιλιτικα κοκκινα εσωρουχα!ΚΑΥΛΑ!Φουλ μες στην ορεξη αρχιζουμε τα φιλια και την κουβεντα..Μετα απο λιγο με πεταει στο κρεβατι βγαζει τα εσωρουχα της μου βαζει προφυλακτικο με το στομα εννοειτε και με ρουφαει σα να μην υπαρχει αυριο,τελεια πιπα και βαθια!Δεν αντεχα αλλο το καταλαβε και ανεβηκε πανω μου με γυρισμενη την πλατη και αρχισε το παιχνιδι..Εχει κωλαρα και σε συνδιασμο και με τον καθρεπτη μπροστα μας ειναι ακομα πιο ωραιο να βλεπω και το πως της αρεσει και το νιωθει.Εννοειτε δεν κρατηθηκα και μετα απο λιγο ηρθε το τελος..Κουβεντα ξανα για την ζωη μας,φιλια και πολυ ευχαριστηση!Περασα τελεια πραγματικα!Ειναι αστερι και δε νομιζω να την αλλαξουμε με καμια εκει περα!!Αξιζε!!Να ειναι παντα καλα και χαμογελαστη!!ΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξία
Υπηρεσίες
Μέλος
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The_Drill, jimakos900

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού