Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρωινή βάρδια, ημερομηνία στο περίπου... Δε θυμάμαι ακριβώς πότε αλλά κοντά εκεί.

Δεν είχα σκοπό να γαμησω εκείνο το πρωί (δεν είχα καν λεφτά πάνω μου) απλά βρέθηκα κοντά στη περιοχή κ είπα να κάνω μια βόλτα.

Κατεβαίνω στο αριστερό ίδρυμα και κάθομαι, η τσατσά πολύ φιλική και άνετη. Παρουσιάζει την Ελενη, ξανθιά κοπέλα αρκετά νορμαλ τίποτα το ιδιαίτερο. Στη συνέχεια φωνάζει τη Κατερίνα.

Έμεινα μαλακας. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κωλο σε μπουρδέλα/studio/call girls πότε μου. Μόνο σε τσόντες. Κώλος τεράστιος, με τέλειο σχήμα και χωρίς κυτταρίτιδα. Η αναλογία κώλου μέσης ήταν τρομερή, δεν ξέρω τι να πω, γενικά γουστάρω pawg γυναίκες και τρελάθηκα. Γενικά το σώμα της έχει ωραίο σχήμα χωρίς περιττά κιλά, βυζί στητο 2αρι. Πρόσωπο, ομορφούλα θα έλεγες αλλά δεν σε ενθουσίαζε κι όλας.

Έφυγα κ ανέβηκα μέχρι τη Πατησίων να βρω ένα ατμ να τραβήξω λεφτά. Ξαναπάω κ ξανακάθησα στο σαλόνι απλά κ μονο για να τη δω να σαλοναρει πάλι. Από το δωμάτιο βγήκε πριν από μένα ένας νεαρός που έμοιαζε να ήταν από Πακιστάν ή γειτονικές χώρες...Εμμμμ
Δίνω τα 20 και μπενω στο δωμάτιο.

Η Κατερίνα μπήκε μετά από λίγο κ πιάσαμε λίγο κουβέντα. Άπταιστα Ελληνικά, πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή μαζί μου. Με ρώτησε αν θέλω Καποτά για το στοματικό κ είπα όχι. (Μετά θυμήθηκα τον προηγούμενο πελάτη κ μετάνιωσα...) Καλή πίπα και μετά αλλαγή σε ανάποδο cowgirl να βλέπω τη κωλαρα της, επειδή δε κρατιομουν πολύ, της είπα να κάτσει κ στα 4. Καλό στήσιμο και μετά από λίγο ήρθε το τέλος. Πολλές καύλες και στεναχωρήθηκα που τελείωσα γρήγορα..Κεφάλι σε τοίχο! με ευχαρίστησε ευγενικά κ έφυγε.

Γενικά πρώτη φορά είδα κοπέλα που να μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση σε μπουρδέλο. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΥΓ: Έκανε κ 69 η κοπέλα στο απλο αλλά δε δοκίμασα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2019
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Kashindros
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
412
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, geny24, zataraq και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2019
τυπε μου αυτες τις κριτικες τις ανεβαζουν με λεπτομερειες για το ποτε ηταν η κοπελα. τσαμπα μας καυλωσες για να παιξουμε τζοκερ αν θα τη βρουμε την κοπελα
12 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γράφω ο,τι ήταν στην πρωινή βάρδια και ότι ήταν κοντά στην ημερομηνία που αναφέρω στο πληροφορίες επίσκεψης (27-11-2019). Δε θυμάμαι ποια μέρα ακριβώς ήταν... Η απόκλιση είναι 2-3 μέρες πάντως. Η ώρα πρέπει να ήταν κοντά στις 12-13.
Δε ξέρω τι άλλο να πω..

19 Δεκεμβρίου, 2019
καλημερα φιλε ξερεις αν αυτη η κατερινα δουλευει ακομα; γτ απο τοτε που ανεβασες το στατους δεν εχω ξανα ακουσει κατι για αυτη τη κοπελα.. ευχαριστω
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3