Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη περίπου 5:30 το απόγευμα πρώτη φορά στη Χριστίνα. Η τσατσά ευγενέστατη ενημερωσε για τις υπηρεσιες τις κοπέλας. Αν και δεν την είχα ξαναδει βασιζόμενος στις κριτικές ακόύμπισα το 20ρικο και πέρασα μέσα. Το εχω ξανακάνει και δεν βγαίνει πάντα σε καλό αλλά με φτιάχνει. Μετά απο 15 min μπαίνει η Χριστίνα (πολύ ευχάριστη έκπληξη!!!), πηδάει στην κυριολεξία πάνω στο κρεββάτι σαν να είναι η γκομενά μου που εχει βδομάδες να με δει και αρχίζει φιλια, γλυψιματα, τριψίματα, χάδια ενώ μου πιάνει το χέρι και το βαζει στο μουνακι της προτρέποντας με να της βαλω τα δάχτυλα μεσα. Σε 5 λεπτα είχα γινει τούρμπο ανεβαινω πάνω της ιεραποστολοκά και σπρώχνω μέχρι της τελικής πτώσης ενω αυτή συνόδευε με φωνούλες κραυγές και αγγομαχητά σε σημείο που και οι δύο ιδρώσαμε. Φεύγοντας με ρώτησε πότε θα ξαναπεράσω αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να σκεφθώ. Τι να πώ για μένα εμπειρία, συνήθως προτιμάω τα milf αλλά ενώ το Χριστινάκι ειναι αναμφισβήτητα πιπίνι γουστάρει αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια. Σιγουρα θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια