Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 301 10
Μπουρδέλα
540390
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλημερα συντροφοι,αποφασιμενος λοιπον σαββατο πρωι να επισκεφθω τον αγαπημενο μου οικο και την αγαπημενη πλεον βικτωρια δηλωνω πιστος πελατης,χρονος δεν υπηρχε για σκαναρισμα στην περιοχη.2 κοπελες στην βαρδια ,βικτωρια και μαρια η αληθεια ειναι οτι περιμενα περισσοτερες στην βαρδια απο οτι εχω καταλαβει αλλα δεν πειραζει.αριστη υποδοχη απο την υπηρεσια και ανακοινωση των σχετικων αποφασιζω παρτουζα με βικτωρια και μαρια,την βικτωρια την εχω ξαναπαρει αρκετεσ φορες και αποτελει στανταρ για εμενα την μαρια ομως δεν την ειχα ξαναπαρει και παιρνω το ρισκο καταβαλω το αντιτοιμο των 30 ευρω και βουρ μεσα.δωματιο καθαρο ημουν ο πρωτος 10 το πρωι πηγα,μετα απο πεντε λεπτα ερχονται τα αστερια η βικτωρια με ξερει και της λεει της μαριας οτι ειμαι πελατης να κανουν το καλλιτερο για να με ευχαριστησουν και οντως ξεκινουν πιπα ακαποτη με εναλλαγες η μια με την αλλη,ακαποτο δεν συνηθιζω αλλα υπεκυψα,γλωσοφιλα αναμεταξυ τους τρομερο σκηνικο οπως σε ταινιες σε σημειο που δεν αντεχω και τις σταματω γιατι ερχοταν το τελος.ξαπλωνει βικτωρια η μαρια απο πανω σε σταση 69 η μαρια γλυφει την βικτωρια στο μουνι και εγω απο πισω την καρφωνω στα τεσσερα,δεν πιστευα στα ματια μου αυτο που ζουσα.κρατιομουν με το ζορι την σταματαω και βαζω την βικτωρια στα τεσσερα [εννοειτε με αλλαγη προφυλακτικου]η μαρια απο κατω να μου γλυφει μπαλες και το μουνι της βικτωριας,οπως καταλαβενετε δεν αντεξα και πολυ τραβιεμαι μου βγαζει προφυλακτικο η βικτωρια και το παιρνει ολον μεσα στο στομα της και ολα σηκωνεται να παει στον νιπτηρα να τα φτυσει και μου το παιρνει η μαρια και ρουφαει οτι εχει απομεινει.ηταν απο τις καλλιτερες ερωτικες στιμες τις ζωης μου. βικτωρια και μαρια σας ευχαριστω, εννοειται οτι θα ξαναπαω,αυτα απο μενα η κοπελες ευγενικες προθυμες αριστες επαγγελματιες και καθαρες συνενοηση στα αγγλικα,η τσατσα δεν ενοχλησε,χρονος παραμονης στο δωματιο πλεον των 15 λεπτων!!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Μαρία
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Η Μαρία ως σιγανόπαπαδιά την ίδρωσε πιο πολύ την φανέλα από την ψιλή
Απλά ρε εσείς εκει , υπεύθυνοι του οίκου .....τα δωμάτια πλέον θυμίζουν Μεταξουργείο , πολύ μπίχλα ήμαρτον ρε πούστη ανακαινιστε λίγο τα δωμάτια , τόσα λεφτά βγαζετε.....
Δεν ξαναπατάω με τίποτα
Το συγκεκριμένο μαγαζί εχει πιό δυνατές, πιό αξιες και με μεγαλυτερο ζήλο κοπέλες για σέξ, σε σχεση με τη βικτώρια που κοροιδευει τον κόσμο εκει μέσα!!!! Βαριέται να ανεβει απο πανω, ζηταει μόνο στα 4, μόνο μια καλη πιπα κάνει, και γενικώς το παει γρηγορα για να τελειώσεις γρηγορα κ να αρπάξει το 10αρικο!!!!! Εξυπνη η Ουκρανιδα(σε σχεση με άλλες)!!! Απο μένα μαυρο from now on, γιατί κοροιδευει!!! Η Στέλλα εκει περα μαζί με την Ολγα, νομίζω οτι αποτελλούν πολυ πιο δυνατο διδυμο. Μαυρο λοιπόν σε μία κακοήθη κακομαθημένη τσουλίτσα, που βαριεται να προσφερει τα ανάλογα για το οποίο πληρώνεται κ κάνει