Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 214 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σήμερα Παρασκευή και ώς γνωστόν πουτανοday! Ήθελα μαύρη. Βρήκα δύο και επί της ουσίας η κριτική είναι διπλή. Πρώτα πήγα για Ρωσσίδια (ναι δεν είναι μαύρες αλλά δεν ήθελα sexάκι μ αυτές γιατί το Ρωσσίδι δεν λέει να ρθει). Μετά βρήκα την πρώτη μαύρη στο Περδίκκα 3 στην ΑΡΙΣΤΕΡΉ πόρτα αυτό που έχει και είσοδο από Μ Αλεξάνδρου. Εκεί έχει μια ωραία μαύρη αλλά για να μην σας κουράζω εγώ καλά ΔΕΝ πέρασα και έφυγα άχυστος! Λίγο η ώρα η κακή λίγο που βιαζότανε γιατί ένας δίπλα είχε πληρώσει 20λεπτο, ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΒΕ" στις στάσεις την έδιωξα και τότε φιλοτιμήθηκε να καθήσει να τον φάει...αλλά τώρα είναι αργά αγάπη μου γλυκιά που λέει και το τραγούδι. Αρα το 1ο 10αρικο πήγε άκλαυτο Κεφάλι σε τοίχο!
Και πάμε στο 2ο μαυράκι Ιάσωνος 19Α ΠΑΝΩ. Όνομα Άντζελα. Μαλλί αλλά Φουρέιρα κάπως. Κορμί καλό, βυζί οκ. Και κατά τ άλλα τα νορμάλ μαύρα χαρακτηριστικά που έχει η μαύρη φυλή. Στο δωμάτιο...Ευγενική, επικοινωνιακή, νορμάλ πίπα. Ιεραποστολικό (πολύ μαλακία όνομα άκου εκεί "ιεραποστολικό" αλλά anyway) για μένα ΠΟΛΥ καλό! Ούτε κλεψιές, ούτε βιασύνες. Βρήκα χημεία μαζί της και πέρασα ΠΟΛΎ καλά! Και πολύ καλό social είχα αλλά όπως σας είπα είχα καλή χημεία μαζί της! Κάθισε και παραπάνω (όχι πολύ) λίγη κουβέντα λίγο να ντυθεί χαλαρά χωρίς να βιάζεται. Κάπου εκεί μίλησε και η υπηρεσία που μου την έδωσε στα νεύρα αλλά είχα υπερβεί μακράν το 10 λεπτο λόγω κουβέντας. Απλά άκουσα Τσατσά να μιλάει μετά από καιρό γι αυτό και μου την έδωσε. Νταξ ωραίο κομπλέ δωμάτιο. Αμα δεν θέλετε μαύρες ούτε απ έξω αλλιώς κάντε μια δοκιμή! Καλό Σ/Κ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2019
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
EvilPlasma
Ανώτατος
97
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimakos900, athinaios44, Ημεδαπος