Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Μπουρδέλα
175103
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ένα ηλιόλουστο πρωινό προς μεσημέρι ξεκίνησα να δοκιμάσω την ταϊλανδη Ντέμη που γράφουν , μικροκαμωμένη πιπινα μελαχρινή με λίγα ασιατικά στοιχεία με το που την είδα έσωσα παράβολο και μπήκα στο μικρό δωμάτιο , σε λίγο ήρθε μιλάει αγγλικά παρατηρώντας 1ο φάουλ είναι πολύ ανοιχτόχρωμη για τάι μου είπε ότι είναι από την Μπανγκόκ 19 χρονών επειδή έχω πάει τάι εκτός από το χρώμα ήταν και αγέλαστη για ταϊλανδη τες πα προκατακτικά τίποτα ξεκινάει μια πίπα μέτρια ντυμένη όπως ήταν σε στάση που δεν μπορούσα να την χαϊδεύω ωχ λέω πάμε για φόλα μάλλον τελικά με έφτιαξε και συνεχίζουμε της λέω να ανέβει πάνω ξεντυθηκε το έκανε σχετικά καλά άντε λέω το σώσαμε αφού χωροπηδαει πάνω αρκετά της λέω νορμάλ στάση στήθηκε πάρα πολύ καλά θα έλεγα με λίγα βογγξαναπάωητα ήρθε το τέλος σχετικά μάλλον άργησα δεν κράτησα ώρα δεν έδειξε βιασύνη ούτε ενόχλησε τσα2 όταν τελείωσαμε πήγε στο νηπτηρα και ξεπλυθηκε χαιρέτισε και έφυγε.μετρια συνεδρίαση για μια φορά δεν το έκλαψα το 20€ αλλά ούτε είπα ουαου να ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2019
Όνομα κοπέλας
Ντέμη
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Ενω πολλοί έχουν fetix με Κίνα ταιλανδυ όπως κ εγώ απορώ πως κ δεν γίνεται εκεί λαϊκό προσκύνημα.. Κάποιο λακο έχει η φάβα.
Πήγα κα την είδα αλλά δεν πέρασα απλό αποστειρωμενο γαμιση ούτε 69..
Λίγα βήματα παρά πέρα με τα ίδια λεφτά κάνεις πορνοσταρικα γαμησια.
Ειναι πολλά που παίζουν εκεί..εχουν κίνηση τα μαγαζιά.. με του που περνάς στο δωμάτιο μπαίνει η κοπελιά ακούς γεμίζει το σαλόνι βιαζεται να σε ξεπεταξει κ γαμας με το χρονόμετρο.. με το μαχαίρι στο λαιμο..