Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 54 10
Μπουρδέλα
68943
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπερα συναγωνιστες.Μιας και ημουν καυλωμενος σημερα απο το μεσημερακι και μετα ειπα να κατηφορησω προς Μεταξουργειο μερια να κανω μια καταθεση ειχα κιολας ρεπο ουτε καν που το σκεφτηκα και τα καλα τελειωνουν εδω.Επελεξα να παω στον συγκεκριμενο οικο καθως ειχα σταμπαρει απο προηγουμενη τσαρκα την Μαρια αν θυμαμαι καλα το ονομα της δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι μια καταθεση που θα ξεχαστει κατευθειαν οταν γραψω την κριτικη.Τελοσ παντων προκειται για μια νεαρη ξανθια πολυ τρωφαντη κοπελα μιλαει αψογα τα ελληνικα και δηλωνει ελληνιδα με πεταχτο κωλο και κυτταριτιδα ισως και να καταλαβατε για ποια μιλαω γιατι αυτη συχνα πυκνα δουλευει εκει.Περναω στο δωματιο και μπαινει και αυτη μαζι μου μεσα και κατευθειαν καθεται στο κρεβατι.Εγω ακομα εβγαζα τα ρουχα.Για παιχνιδι στα ορθια ουτε για αστειο δεν το συζητω.Εχετε καταλαβει οτι μου αρεσει πολυ το παιχνιδι στα ορθια οπως και σε παρα πολλους ενταξει δεν ειμαι ο μονος και τελοσ παντων δεν εγινε παιχνιδι στα ορθια.Της ζητησα να της γλυψω το νινι της και το απεφυγε λεγοντας να κανουμε μια σταση πρωτα ελεος ποσο ξανθια ειναι τελικα.Εκει καταλαβα κατευθειαν οτι εφαγα φολα.Μετα μου πηρε μια πιπα μονοτονη και ρηχη και εννοειται δεν ειχα την απαραιτητη στηση καθως δεν καταφερε να με καυλωσει με αυτα που εκανε παρολο που εγω ειχα παει πυρωμενος.Επειτα ειπα να τελειωνω μια και καλη με αυτη την ιστορια και πηγα να την παρω στο ιεραποστολικο και η αισθηση ηταν σαν να πηδαγα 60αρα πορνη που κανει αυτο το επαγγελμα 40 χρονια απο τα 20 της δηλαδη και με τοσα γαμησια ειναι σαν να την διαπερνανε τρενα.Ισως και η χειροτερη αισθηση μουνιου που εχω αισθανθει ποτε και δεν τελειωσα εκει παρα της ειπα να μου παρει πιπα.Εβγαλα το προφυλακτικο και τον επαιξα και με το που πηγα να χυσω απλως εβαλα το στομα της πανω στο πουτσοκεφαλο.Ουτε μια πιπα δεν μπορουσε να μου παρει.Αυτη ηταν η προσωπικη μου εμπειρια με την συγκεκριμενη οφειλω να γραψω οχι μονο τις καλες κριτικες αλλα και τις κακες μπας και κανας κακομοιρης σωθει και κανονικα ολοι θα πρεπει να το κανουμε αυτο για να αλληλοενημερονομαστε και να αποφευγουμε τις φολες.Ελπιζω αν καποιος την επιλεξει να μην περασει μαζι της οπως εγω γεια σας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού