Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Στην συνεχεια λοιπον μετα την Καιτη κατευθηνθηκα προς τα αλλα σπιτια της Ιασωνος προς τα 44αρια τα καινουργια οπου εδω θα κανω μια επισημανση.Στα καινουργια μπουρδελα στα 44αρια στον οικο που δεν εχει σκαλια και εχει εναν διαδρομο μακροστενο ειδα μια απιστευτα ομορφη κοπελα μαλλον ρωσικης καταγωγης λογω των χαρακτηριστικων της με μακρια καστανοξανθα μαλλια πολυ ωραιο κωλο και ψηλη αλλα δεν την πηρα γιατι φοβηθηκα μηπως ειναι φολα.Αν την εχει παρει καποιος ας πει τιποτα παντως εγω πρωτη φορα την ειδα αυτην την κοπελα τελοσ παντων.Αφου εφυγα απο εκει πηγα στο Ιασωνος 46 το πρασινο με τα σκαλια και η τσατσα μου παρουσιασε μια μιλφ καστανοξανθη με το ονομα Αναστασια γυρω στα 45 ειναι ηλικιακα με καλο σωμα για την ηλικια της μονο λιγο τροφαντη ειναι και εννοειται περασα σαν μιλφακιας που ειμαι.Περιμενα περιπου 5 λεπτα και με το που ηρθε ηταν αρκετα ευδιαθετη για παιχνιδια στα ορθια εγλυψα τα βυζια της τριψιμο στον κωλο της το καβλι με αυτη να γλειφει τα αυτια μου και την περιοχη γυρω απο τον θωρακα μου.Μετα στα ορθια μου πηρε μια πιπα παρα πολυ καλη απιστευτη με καποτα και εγλτφε τα μπαλακια μεχρι και τον κορμο κατω.Επειτα στο κρεβατι την εστησα στο πλαι με ανοιχτο το ενα ποδι πανω στον ωμο μου και το αλλο ευθεια προς τα κατω για να μπορω να διεισδυσω στο μουνι της και μετα απο αρκετα σφυροκοπηματα τελειωσα και εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος εννοειται πως θα ξαναπαω αυταααα γεια σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Ενεργό Μέλος
30
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, heartbeat, dourosladers και 4 άλλα μέλη

Σχόλια