Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186717
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλημερα συναγωνιστες χθες πρωι ειχα απιστευτες καβλες και το Μεταξουργειο ηταν μονοδρομος.Αφου μπηκα σε καποια λιγοστα μπουρδελα σε Ιασωνος και Μεγαλου Αλεξανδρου κατεληξα τελικα στο Ιασωνος 44 σε αυτο με τα σκαλακια οχι το μακροστενο με τον διαδρομο και περιμενα καμποση ωρα ενα τεταρτο σιγουρα και παραπανω με ενημερωσε η τσατσα οτι προκειται για την Καιτη.Οταν βγηκε απο το δωματιο αντικρυσα μια κοντη κοπελα με μεγαλα βυζια κοντο μελαχρινο μαλλι και παχουλη κατα την αποψη μου και την θυμηθηκα αμεσως καθως προκειται για την Καιτη απο το Ιωαννινων 3 με τον διαδρομο.Περασα στο δωματιο και ο μοναδικος λογος ειναι γιατι οταν την ειχα παρει μια φορα στην Ιωαννινων εκανε καλη περιποιηση δεν μου αρνηθηκε κατι μην φανταστειτε κατι τρελο αλλα εκανε περιποιηση.Οταν μπηκε στο δωματιο αρχισαμε παιχνιδι στα ορθια με γλυψιμο στα βυζια της και εμενα να τον εχω βαλει στην κωλοχαραδρα της και να τον τριβω.Επειτα στο κρεβατι τον εβαλα στα βυζια της για ισπανικο το οποιο δεν κρατησε πολυ γιατι κοντευα να τελειωσω και κατευθειαν την στηνω στα 4 οπου μετα απο ενα πολυ δυνατο σφυροκοπημα κατεθεσα μεσα της.Συμπερασματικα η Καιτη για το Μεταξουργειο πιστευω πως ειναι καλη επιλογη λογω των υπηρεσιων της και σε καμια περιπτωση λογω υψους εμφανισης και κορμιου βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα ξερεις οτι ειναι ενα σιγουρο 10ρικο παντως για Ιωαννινων και 20ρικο δεν την συστηνω γιατι 20 και για Καιτη παει πολυ αυτα λοιπον ολα καλα και ακολουθει και δευτερη κριτικη καπακι γιατι με το που εφυγα απο εκει μετα απο 10 λεπτα εκανα καταθεση στο Ιασωνος 46 το πρασινο σπιτι κλεινω εδω και συνεχιζω στην αλλη κριτικη.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού