Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 185 10
Μπουρδέλα
215472
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Σαν νέος στην παρέα σας αλλά παλιός επισκέπτης του σάιτ αλλά και των οίκων θα ξεκινήσω με μια κριτική για να κάνουμε καλή αρχή (μάλλον) επισκέφθηκα το σπιτάκι Τρίτη απόγευμα προς βραδάκι ήταν δύο κοπέλες μια μαυρομαλα που έκανε τα πάντα πλην κολου νομίζω Κατερίνα (δεν είμαι σίγουρος) αλλά είχε δύο άτομα αναμονή και η Ρωξάνη που ήταν ελεύθερη ,σαλοναρησε αμήχανα πρόγραμμα απλό και μου άρεσε το βλέμμα της και μαζί με το νεαρό της ηλικίας της είπα το ναι ενώ ήμουν στο σαλόνι η τσατσά μου ζήτησε να την πληρώσω και μόλις μου πήρε το 20€ μου λέει περίμενε σε λίγο αδειάζει δωμάτιο τες πα λέω μην μιλήσω δεν άργησε κι όλας σε 3-4 λεπτά με έβαλε μέσα , έρχεται η μικρή λουλούδι πραγματικό από εμφάνιση λέω ωραία στο σοσιαλ μιλούσε αγγλικά αφού μου λέει ότι είναι 20 χρονών από Ρουμανία ξεντηνεται και με ξαπλώνει με το ζόρι να πιάσω λίγο βυζάκι ξεκινάει πίπα σε μεσαίο μέγεθος και βάζει σκουφάκι το ρουφαγε μέχρι την μέση λέω κλαφτο μου κάνει 1 λεπτό και πάει να τραβηχτεί της λέω να συνεχίσει με τα 1000 ζόρια συνεχίζει κάποια στιγμή της λέω εντάξει ξαπλώνει πάω να μπω είχε βάλει το χέρι μπροστά για να μην μπω πλήρης το προσπάθησα όσο μπορούσα έβγαλε κάποιες ψεύτικες κραβγουλες κουτσά στραβά έγινε ότι έγινε για να μην φύγω αχυστος και τέρμα , δεν πέρασα καλά αν και μαθημενος με πιπινια δεν ζητάω πολλά άλλα τουλάχιστον τα βασικά, αυτά για πρώτη ανάγνωση από εμένα , πάρκινγκ δεν είχε το άφησα Αχαρνών.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2019
Τα κλασικα.
PV
Peter Van Norden
11 Οκτωβρίου, 2019
Δυστυχώς την πατήσαμε κι άλλοι
T
thalasolikos37
11 Οκτωβρίου, 2019
Κ εγώ πήγα τότε αλλά δεν πέρασα το πήρα χαμπάρι ότι είναι φόλα δεν την πάτησα έφυγα κ πήγα λίγα μέτρα παρακάτω στο Χριστινάκι κ πέρασα πολύ ωραία.
Ημεδαπος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3