Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 569 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες έρχονται στο πουθενά. Μετά από βόλτα στο Κουκάκι σε μεζεδοπωλείο, σκέφτομαι να πεταχτώ να προλάβω την αγαπημένη μου Χριστίνα από Φώκαιας 27Α, για μια αγκαλίτσα και τσιμπουκάκι. Χριστίνα, δυστυχώς, δεν έχει βάρδια λόγω τεχνικών θεμάτων όπως με ενημέρωσαν.

Ξενερώνω, και από συνήθεια περισσότερο ανεβαίνω δίπλα στο 27Β στον ημιώροφο, για να δώσω χρόνο στον εαυτό μου, να σκεφτεί τι θα κάνουμε. Μπαίνω μέσα με υποδέχεται η τσατσά, μου ανακοινώνει ότι έχει νέα κοπέλα, όμορφη, αδύνατη, τα κάνει όλα, εκτός πρωκτικού (όπως μου τα έλεγε, σας τα λέω). Οπότε έκατσα να περιμένω, και περίμενα πολύ ώρα... καλό σημάδι αυτό.

Μετά από αρκετά λεπτά βγαίνει η κοπέλα από το δωμάτιο, μια ψηλή αδύνατη κοπέλα, είναι κοντά στο 1.70 χωρίς τακούνια, με μαλλί ράστα μακρύ μέχρι την μέση, μελαχρινό δέρμα... και θα έλεγα ο ορισμός του skinny, εδώ είμαστε λέω από μέσα δεν πρέπει να το χάσεις. Δίνω το αντίτιμο και περνάω στο δωμάτιο.

Η κοπέλα δεν άργησε, να έρθει, γλυκύτατη και πολύ ευγενική ψυχή από τις πρώτες εντυπώσεις. Μου έβγαλε πολύ σεξουαλικότητα από τις κινήσεις της, ήρεμες, χωρίς βιασύνες, ήρθε έκατσε από πάνω μου με φίλησε, άρχισε να μου φιλάει τις ρόγες, το στήθος, την κοιλιά... σηκώνεται λίγο βιάζει σουτιέν, και με ρωτάει χωρίς με ξενερώσει, αν θέλω ακάποτο, ΝΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ... εκεί άρχισε να μου κάνει κάτι πολύ όμορφο, να με φιλάει στο κορμί, και τα βυζάκια της να χαϊδεύουν το καβλί μου... ΝΑΙ όλο το σκηνικό με έφτιαχνε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, είμαι και λάτρης του αδύνατου κορμιού, οπότε δεν ήθελα και πολύ (το βυζάκι είναι μικρό το πολύ 1.5).

Κάνει μια κίνηση με τα χεριά της να μαζέψει τα μαλλιά στην μια πλευρά, μιλάμε για πολύ μαλλί, και ξεκινάει ένα πολύ όμορφο, αισθησιακό, χαλαρό τσιμπούκωμα, με γλώσσα, σιγά σιγά να το βάζει όλο μέσα, ξανά έξω, και στις μπάλες περιποίηση. Αδιάκοπο τσιμπούκι, χωρίς ίχνος δυσφορίας, κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλουμε να συνεχίσουμε με σεξ, και της είπα να συνεχίσει όπως το κάνει... Μετά από λίγο της ζήτησα να αλλάξουμε στάση στην πίπα, και δεν το αρνήθηκε καθόλου... Αφού είχα καυλώσει για τα καλά, και κόντευα να τελειώσω στο στόμα της, λέω να κρατηθώ λίγο, για να γαμήσουμε κιόλας (περισσότερο από περιέργεια, γιατί με την πίπα να τελείωνα ικανοποιημένος θα έμενα).

Πριν καταλάβω, που είναι το προφυλακτικό, το έχει βάλει στο στόμα της και μου το περνάει με τσιμπούκι... πως θες να τα κάνουμε μου λέει, κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού ο πονηρός και της λέω έλα από πάνω μου. Έρχεται αγκαλίτσα μου, και εκεί αρχίσω να διαπιστώνω ότι το έχουμε, σχεδόν αμέσως, έχω σηκωθεί όρθιος και την σφυροκοπάω αδιάκοπα, χωρίς κανένα παράπονο, την συνεχίζω πάνω στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά, αντίδραση καμία, συμμετοχή σε όλα... Γυρνάει στα τέσσερα, στήνεται και εγώ συνεχίζω την μάχη... εκεί με ρωτάει πως θέλω να τελειώσω και από μονή της μου προτείνει στο στόμα της, αν το θέλω...

Βγάζω προφυλακτικό, της ζητάω να κάτσει ανάποδα κάτω από τον πούτσο μου, και ξεκινάει να μου γλύφει τα αρχίδια καθώς τον παίζω, όταν μου έρχεται να τελειώσω τον βάζω στο στόμα της, και αισθάνομαι να μου τα ρουφάει... τρελαίνομαι, να τον έχουν στον στόμα, και μέχρι να χύσω, και να τελειώσει ο οργασμός, να τον έχουν ακόμα στο στόμα...

Σηκώθηκε, πήγε στον νιπτήρα πλύθηκε, καθώς ντυνόταν μου έλεγε πόσο συμπαθεί τους Έλληνες, και ότι είναι 3η μέρα στην Ελλάδα και πρώτη μέρα στην δουλειά και ότι είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα πριν 2-3 χρόνια. Της δίνω ένα γλυκό φιλάκι, και την ευχαριστώ για την ικανοποίηση που μου πρόσφερε. Η κοπέλα την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο, άφησα το κινητό μου στο τραπεζάκι και έγραφε 23:41 και την ώρα που βγήκε από το δωμάτιο όταν κοίταξα το κινητό έγραφε 23:54. Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου.

Με το που φεύγει από το δωμάτιο, και αναλογιζόμουν πόσο όμορφα πέρασα... ανοίγω την πόρτα γυμνός, βγάζω κεφάλι, κανείς στην υποδοχή... ΣΥΓΝΩΜΗ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, μου έρχεται η τσατσά, πες μου, μου λέει... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ;; βεβαίως μου λέει έχεις χρόνο, παίρνει πάλι το αντίτιμο... και αμέσως η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο, για δεύτερο γύρο...

Αγκαλίτσα, φιλάκια, πιπούλα... και τελείωμα στο στόμα είχε ο δεύτερος γύρος... απλώς ήθελα να ξαναζήσω με το μυαλό μου, αυτά που κάναμε στον πρώτο γύρο... άλλα 10' μαζί μου και έφυγα ευχαριστημένος, να πάω σπιτάκι μου.

Σύνοψη, η κοπέλα είναι ένα πολύ όμορφο skinny, δεν είναι κοριτσάκι πιστεύω είναι 35+, αλλά εγώ που είμαι πιπινάκιας 18-22 την συστήνω... Μύριζε απίστευτα, έχει όμορφο δέρμα, και η μυρωδιά της ήταν ελκυστικότατη. Το μουνάκι της, θεωρώ για τα δικά μου δεδομένα ότι ήταν ανοιχτό, δεν ήταν πηγάδι, αλλά όχι και στενό. Η συμπεριφορά της και η διάθεσης της, δεν σας κρύβω, είναι που με κάνει να κοιμηθώ και να σκέφτομαι να την επισκεφθώ και αύριο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2019
Όνομα κοπέλας
Εύα
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, dourosladers, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού