Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 123 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επένδυσα στην Τζοάνα της 3ης βάρδιας πριν ένα μήνα περίπου. Της χρωστάω αυτή την κριτική έστω και με καθυστέρηση, διότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Πέρασα στο δωμάτιο με το ντους, πίσω από την καναπέ, αριστερά όπως μπαίνεις στο σαλόνι, ο χώρος ίσως ο καλύτερος στη Φυλής.
Η Τζοάνα δήλωσε Ρωσίδα, μέτριο ύψος, αρκετά σφιχτό σώμα όχι χοντρό , γλυκό πρόσωπο κατά τη γνώμη μου , με ωραίο στήθος και κώλο.
Το αν η εμφάνιση είναι καλή ή κακή, αυτό είναι υποκειμενικό. Το αντικειμενικό όμως είναι ότι το service της είναι άψογο.
Μπήκε στο δωμάτιο χορεύοντας, μου ζήτησε να της βγάλω εγώ τα ρούχα, έκατσα στον καναπέ του δωματίου και εκείνη άρχισε να τρίβεται πάνω μου, σαν χορεύτρια στριπτιτζάδικου. Μου φόρεσε την πίπα και γονάτισε στο πάτωμα για να τσιμπουκώσει. Για να είναι πιο άνετα, της είπα να μετακινηθούμε στο κρεβάτι, ξάπλωσα και την έβαλα να συνεχίσει την πίπα, ενώ χάζευα τον κώλο της στον καθρέφτη. Η πίπα στην αρχή ήταν πολύ νευρική και λίγο άγαρμπη, της ζήτησα να κατεβάσει το τέμπο και να βάζει λιγότερη πίεση. Ακολούθησε τις οδηγίες και η πίπα της έγινε ονειρική , έγλειφε, φίλαγε, ρούφαγε αρχίδια, έδινε πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπό της μόνη της, πραγματικά μαζί με την Λίζα από το δίπλα σπίτι (ξέρει κανείς αν δουλευει ακόμα??) η καλύτερη που μου έχουν κάνει.
Μετά από 15 λεπτά περίπου πίπα, η τσατσά χτύπησε την πόρτα. Η Τζοάνα συνέχισε, της είπα να στηθεί στα 4, έριξα μερικές πουτσιές για κανά 5λεπτο και μετά της είπα να γυρίσει, για να τα ρίξω στα βυζιά της , όπως και έγινε.

Συμπερασματικά, για μένα μια σίγουρη επιλογή από εδώ και πέρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2019
Όνομα κοπέλας
Τζοάνα
diopos
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spirtoulis(2), jimakos900, Sugardaddy και 4 άλλα μέλη