Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 282 10
Μπουρδέλα
263689
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είδα τον όμορφο κώλο αυτή της αρκετά όμορφης ξανθιάς γκόμενας και ένιωσα το αίμα να κατεβαίνει στον πούτσο μου. Το πρόγραμμα ήταν απλό και αν θέλω και ελεύθερο στοματικό. Συμφώνησα με την τσατσά και μπήκα μέσα. Έβγαλα τα ρούχα μου και τσέκαρα το κινητό μου. Άργησε λίγο αλλά εκμεταλλεύτηκα τον χρόνο και απάντησα σε ένα ιμειλ.
Μπαίνει στο δωμάτιο η νεαρή και την είδα λίγο βιαστική, της λέω αν μπορεί λίγο ποιό σιγά γιατί έτσι χαλάει η ατμόσφαιρά. Μου λέει εντάξει και παίρνει μια βαθιά ανάσα...
Ξεκινάει τη πίπα, μου έκανε μασάζ στο καυλί με τη γλώσσα για λίγο, καύλα τελείως... Όταν ένιωσα έτοιμος, έβαλα την καπότα και την πήρα πισωκολλητό. Υπέροχη η κωλάρα της, θα ήθελα να την ξεσκίσω μια μέρα. Περίπου στο δεκάλεπτο έχυσα και έφυγα.
Αν μπορεί η κοπέλα να το παίξει περισσότερο girlfriend σίγουρα θα αποκτήσει τακτικούς πελάτες....
Μπαίνει στο δωμάτιο η νεαρή και την είδα λίγο βιαστική, της λέω αν μπορεί λίγο ποιό σιγά γιατί έτσι χαλάει η ατμόσφαιρά. Μου λέει εντάξει και παίρνει μια βαθιά ανάσα...
Ξεκινάει τη πίπα, μου έκανε μασάζ στο καυλί με τη γλώσσα για λίγο, καύλα τελείως... Όταν ένιωσα έτοιμος, έβαλα την καπότα και την πήρα πισωκολλητό. Υπέροχη η κωλάρα της, θα ήθελα να την ξεσκίσω μια μέρα. Περίπου στο δεκάλεπτο έχυσα και έφυγα.
Αν μπορεί η κοπέλα να το παίξει περισσότερο girlfriend σίγουρα θα αποκτήσει τακτικούς πελάτες....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2019
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Giakos_64
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού