Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 201 10
Μπουρδέλα
257949
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Γειά σας, μετά από ομολογουμένως πολλά καλά σχόλια συναγωνιστών πήγα να δω και γω την Αθηνά! Γενικά εμφανίσιμη γυναίκα, μελαχρινή, όμορφο σώμα. Πολύ ευγενική υπηρεσία (σε μένα τουλάχιστον).
Περίμενα κανά 10 λεπτο καθώς είχε και άλλο δωμάτιο πριν από μένα. Όταν ήρθε είδα μέσα μια ζεστή και επικοινωνιακή αρκετά γυναίκα. Κάνει πολύ καλό στοματικό, η θέα στον καθρέφτη (έχει στο ταβάνι και στο πλάι) ΚΑΒΛΩΤΙΚΗ με εκείνη να σε τρομπάρει και συ να βλέπεις το όλο σκηνικό με την κωλάρα της στα 4. Κώλο ΔΕΝ δίνει. Βασικά κάνει 1-2 από τα κόλπα που κάνουν όλες όταν δεν θέλουν να δώσουν κουλούρι με αποτέλεσμα να σου πέφτει λίγο και πάμε πάλι κτλ κάτι που βασικά στην Φυλής είναι σκοινί κορδόνι ως τακτική. Κατά τ άλλα καλά στησίματα αντέχει έντονο sex ΑΛΛΑ ΑΝ θέλετε κώλο καλύτερα να πάει ο καθένας στα στανταράκια του. Κάπου λογικό να το αποφεύγει η κοπέλα με τόσες επαφές καθημερινά κτλ κτλ. Σαν άνθρωπο τη δικαιολογώ και τη συμπάθησα, σαν 35άρης που πάτησα Φυλής στα 17 μου που ξέρει την πιάτσα και τι παίζει κτλ και προπαντός σαν πελάτης δύσκολα θα ξαναπάω γιατί καλώς ή κακώς κώλο...Δεν
Τώρα σοβαρά δεν ξέρω τι να πω για αυτήν είναι σαν μια ομάδα ποδοσφαίρου να κερδίζει 2-1 και στο 90φεύγα να βάζει αυτογκόλ.
Περίμενα κανά 10 λεπτο καθώς είχε και άλλο δωμάτιο πριν από μένα. Όταν ήρθε είδα μέσα μια ζεστή και επικοινωνιακή αρκετά γυναίκα. Κάνει πολύ καλό στοματικό, η θέα στον καθρέφτη (έχει στο ταβάνι και στο πλάι) ΚΑΒΛΩΤΙΚΗ με εκείνη να σε τρομπάρει και συ να βλέπεις το όλο σκηνικό με την κωλάρα της στα 4. Κώλο ΔΕΝ δίνει. Βασικά κάνει 1-2 από τα κόλπα που κάνουν όλες όταν δεν θέλουν να δώσουν κουλούρι με αποτέλεσμα να σου πέφτει λίγο και πάμε πάλι κτλ κάτι που βασικά στην Φυλής είναι σκοινί κορδόνι ως τακτική. Κατά τ άλλα καλά στησίματα αντέχει έντονο sex ΑΛΛΑ ΑΝ θέλετε κώλο καλύτερα να πάει ο καθένας στα στανταράκια του. Κάπου λογικό να το αποφεύγει η κοπέλα με τόσες επαφές καθημερινά κτλ κτλ. Σαν άνθρωπο τη δικαιολογώ και τη συμπάθησα, σαν 35άρης που πάτησα Φυλής στα 17 μου που ξέρει την πιάτσα και τι παίζει κτλ και προπαντός σαν πελάτης δύσκολα θα ξαναπάω γιατί καλώς ή κακώς κώλο...Δεν
Τώρα σοβαρά δεν ξέρω τι να πω για αυτήν είναι σαν μια ομάδα ποδοσφαίρου να κερδίζει 2-1 και στο 90φεύγα να βάζει αυτογκόλ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2019
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Παράθεση από: Kinkey (χθες στις 13:03 16.09.2019)
..επισκέφτηκα την Αθηνα Φώκαιας 19..για 2-3 μέρες θα γαμιεται πρωινη κ απογευματινή βάρδια σερί..όλοι τη γαμάτε Κόλο κ ανησυχεί πως θα αντέξει..σπευσατε να τη στείλουμε νοσοκομείο χωριανοί..
Ένα σχόλιο κάνω, δεν την έχω δοκιμάσει την περίπτωση για να ξέρω, απλώς μου έχουν τύχει αντίστοιχες περιπτώσεις σε στανταράκια δικά μου, που ξαναστρώσανε!!