Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 74 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Συνάντηση με φιλαράκι για πρωινό καφέ!!!Κάτι ότι ήμασταν κοντά στο Κέντρο (Κολωνάκι),Κάτι ότι είχα πολλές Καύλες αποφασίσαμε να πάμε μία βόλτα προς τα μπουρδέλα του Κολωνού!!!
Κάνοντας τις βόλτες μας Εγώ επέλεξα την Ελένη από Πολωνία (έτσι μου είπε) -ανάμεσα στην δεύτερη κοπέλα,την Ζωή,μια ξανθιά Milf- και ο φίλος μου μία κοπέλα από την Κωνσταντινουπόλεως!!!

Ο χώρος πολύ καλός, καθαρός με εύκολη πρόσβαση μέσω αυτοκινήτου και εύκολο πάρκιν!!!

Η Ελένη εμφανισιακά είναι μία όμορφη κοπέλα,22-25 χρονών,ξανθιά,με πολύ καλό αδύνατο σώμα,μοντελέ κορμι με ωραία,στητά βυζιά!!!Γλώσσα Συμφώνησα με την τσατσά και πέρασμα στο δωμάτιο!!!
Η Ελένη προδιαθέτει εμφανισιακά για pse,όμως διέψευσε τις προσδοκίες στο δωμάτιο.

Η τσατσά με διαβεβαίωσε οτι θα περάσω καλά αλλα Εγώ δεν άκουσα αυτήν ακολούθησα το προαίσθημα μου που μου έλεγε πώς θα περάσω καλά,όμως διαψεύστηκα τελείως.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο μόνο με το String της!!!Με το που μπήκε στο δωμάτιο μου λέει:"Ακόμα ντυμένος Είσαι? Της λέω:"Δεν πρόλαβα,κοίταζα το δωμάτιο αλλά δεν πειράζει έλα να κάνουμε παιχνίδι λίγο στα όρθια ενώ ήδη είχα αρχίσει να της γλείφω τις βυζάρες Της.Δεκτική αρχίζοντας να Καυλώνει!!!Όμως όταν άρχισα να δίνω "πόνο" μαζεύτηκε και ζήτησε να το πάω χαλαρά.Αρνούταν τα φιλιά με στόμα, δεν άφηνε να της αγγίζω το κεφάλι,ΜOΝΟ να παίζω το μουνάκι της χωρίς να βάζω δάκτυλα γιατί έχουν μικρόβια, να φτύνω την πούτσα και το μουνί της για να μη μπει σάλιο στο μουνί της, να ρίχνω χαστούκια στα κωλομέρια της και ακάποτο τσιμπούκι!!!Θυμός
Εννοείται ούτε περίπτωση για γλυφοκώλι.
Λόγω περιέργειας πως θα λειτουργούσαμε στο κρεβάτι μετά από όλα αυτά αποφάσισα να μείνω που να μην έμενα.Κεφάλι σε τοίχο! Διότι, απλά η κοπέλα απέδειξε περίτρανα ότι πέρα του μοντελέ κορμιού δε διαθέτει τίποτα άλλο για να ζητάει 20€

Την έβαλα να μου Τον Παίξει να καυλώσω,αφου μου φόρεσε την καπότα και με τσιμπούκωνε στα 4 πάνω στο κρεβάτι, της λέω:γλύψε μου τα αρχίδια και μου λέει δεν το κάνω αυτό,ε πόσο ακόμα να τραβήξει η κατάσταση,έφαγα κανονικότατα φόλα και λέω κάτσε να την πηδήξω τουλάχιστον να τελειώνω και να φύγω!!
Στο κυρίως πιάτο για αρχή Την πηρα Ιεραποστολικά,το οποίο επέδειξε αντοχή στο δυνατό σφυροκόπημα!!!Στη συνέχεια την γύρισα στα 4 (ωραίο στήσιμο) απολαμβάνοντας την θέα της κωλοτρυπίδας της,την οποία δεν δίνει.
Όμως τα καλά σταματούν κάπου εδώ γιατί την ώρα που την γαμούσα στα 4,αργούσα και να τελειώσω,φωνάζει η τσατσά απ'έξω:"Όλα καλά?" και εκεί γυρίζει και μου λέει ότι τελείωσε ο χρόνος.Της λέω: Έχουμε ακόμα χρόνο!!!Εκείνη να λέει τα δικά της.Είπε ότι ο χρόνος μου τελείωσε χωρίς καν να προσπαθήσει να με κάνει να χύσω...
Τα πήρα στο κρανίο και της είπα ότι είναι απαράδεκτο!!!Δεν γίνεται να είναι με το ρολόι στο χέρι!!!
Με αυτά και αυτά τις είπα να με τελειώσει με τσιμπούκι,για να μην μαφήσει στα κρύα του λουτρού,στο οποίο Απέφυγε.Της είπα να μου Τον Παίξει πάλι αρνήθηκε!!!
"Τουλάχιστον να γλυφω τα βυζιά σου καθώς τον παίζω για να χυσω!" Και έτσι έγινε!
Μόλις έχυσα σηκώθηκε,με χαιρέτησε και έφυγε.
Μακρυά συναγωνιστές,προσανατολισμένη στο εύκολο κέρδος του μπείτε-βγείτε-τελειώσατε.

Η κοπέλα εκτέλεσε επαγγελματικά (με ελαφρά ψυχρότητα), αλλά και διαικπεραιωτικά, επιδιώκοντας να με κάνει να χύσω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2019
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Giorgio6969
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
496
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Νίο, bourdelofilos, xristos2010 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού