Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 104 10
Μπουρδέλα
188763
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρώτη φορά στην Αθήνα σε απογευματινή βάρδια!!!Τόσα χρόνια οι βόλτες μου ήταν αποκλειστικά πρωινές και πολύ παλιότερα και 3ης βάρδιας....Γρήγορο πέρασμα στα στενά της Λιοσίων και η μοναδική που πληρούσε σχετικά τα στάνταρ μου ήταν η Μαριάννα....Να πως εδώ πως πάντα ψάχνω για bbw και μεγάλες ηλικίες και γενικότερα σωματότυπους με "υπερβολές"...Μεγαλούτσικο στήθος λοιπόν η Μαριάννα ήρεμη φυσιογνωμία,μπαίνω!Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε,γδύθηκε και έπεσε πάνω μου για χάδια...Μου φόρεσε προφ και άρχισε μια αργή καλή θα μπορούσα να πω πίπα....το πιο ωραίο όμως ήταν όταν γύρισε και έστησε τον κώλο της έτσι ώστε να έχω ολοκληρωμένη θέα από τον καθρέφτη!Μεγάλος κώλος και ωραίο μουνάκι να το απολαμβάνω στον καθρέφτη οπότε η άνοδος έφτασε γρήγορα....της ζήτησα να ανέβει επάνω μου...κάθισε και άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά στην αρχή....ασχολήθηκα με το τροφαντό κορμί της,έγλειψα ρώγες και καθώς τα γκάζια ανέβαιναν την κρατούσα μόνο από τη μέση....Έτσι άνοιξαν οι ουρανοί και ήρθε η πλημμύρα!Ευγενέστατη με χαιρέτησε και αποχώρησε από το γήπεδο ενώ ο ικανοποιημένος οπαδός έμεινε να σκουπίζεται μέχρι να ξαναβγεί στο απογευματινό καζάνι....Την ευχαριστώ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού