Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
αννα λοιπον συναγωνιστες στην φωκαιας..δυο μερες εχει η κοπελα ειπε στο εν λογω στουντιο...
στα του αγωνα λοιπον μπαινω μεσα με υποδεχεται ο τσατσος αρχιζει λεει το ποιημα με τα σχολια του τυπου μπες και δεν θα το μετανιωσεις ειναι τελεια χαλαρη εχει τρελες κ....ς ξερει τι θελει τον παιρνει ολο και τετοια...οντως ηταν ακριβως οπως μου τα ειπε...μπαινω μεσα στο δωματιο ξεντυνομαι και αναμενω την ομορφη αννουλα...ακουω μετα απο 2 λεπτα τα τακουνια της να ερχονται ολο και πιο κοντα στην πορτα...μπαινει μεσα μου χαμογελαει ερχεται απο πανω μου μου δινει ενα γλωσσοφιλο και αρχιζει να φιλαει και να γλυφει τον λαιμο και τις ρωγες μου καθως κατεβαινε προς τον μεγαλο Ναι! ...αρχιζει μια τρομερη υγρη π..α καθως κατεβαινε μεχρι κατω και τον ενιωθα στο λαρυγγι της ενω την ιδια στιγμη η γλωσσα της ακουμπουσε τα μπαλακια που τα ειχε γεμισει τρελα υγρα...βγαζει το σουτιεν και αρχιζει τριβεται πανω στον Ναι! χωρις σκουφακι ενω εγω ηθελα τοσο πολυ να της τον βαλω μεσα αλλα δεν ξερω ουτε και εγω πως κρατηθηκα και της λεω να βαλει σκουφακι και να καθησει πανω μου...αρχιζει μαγκες ενα τρελο χορο πηδηχτο αγριο και με υπερτατο παθος και το ενιωθε η κοπελα καυ...νε με την ολη φαση γιατι με ειχε γεμισει κα...ες...στηνεται στα τεσσερα και απολαμβανω αυτην την θεικη κ...ρα καθως τον βαζω μεσα και δεν αντεξα λεπτο...την γυριζω βγαζω το σκουφακι τον πιανει στο χερι και τελειωνω πανω στο κορμι της στο στηθος της και λιγο στο προσωπο της...ηταν ενα απο τα καλυτερα μου απογευματα μετα απο τοσα χρονια τσαρκας Έρωτας ...
αννουλα σε ευχαριστω για το ομορφο απογευμα και να εισαι σιγουρη πως θα σε ξανατιμησω σιγουρα και πως εισαι ενα απο τα στανταρακια μου...
αδελφια πιστευω οποιος θελει ενα αγριο γα...σι με πολλες κ...ες πρεπει να δοκιμασει να περασει με την αννουλα...
αυτα απο εμενα καλο απογευμα ελπιζω να βοηθησα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2019
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, darktranquillity, AssMaster και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2019
pisokollito23 Βλέπω καινούργιος στο site. Καλωσήρθες. Γράφτηκες χτες βράδυ βλέπω και η πρώτη σου κριτική είναι για μια κοπέλα που μόλις ξεκίνησε στη δουλειά.

Καρμικό θα είναιΓερο-μύστης

Εύχομαι και σε σένα και στην κοπέλα καλό ποδαρικό!
29 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άσχετο αλλά μια φορά που δοκίμασα και εγω να γράψω μια κριτική δεν ανέβηκε ποτέ και υπέθεσα ότι δεν ανέβηκε οντας νέος
Αλήθευει ;,
30 Ιουλίου, 2019

Οντως τσαρκα ευχαριστω!! καινουργιος εγω καινουργια και αυτη ελπιζω να τα παμε καλα γιατι προσπαθει πολυ η κοπελα και τα καταφερνει
30 Ιουλίου, 2019

οχι απλα κοιτανε αυτα που λες...δεν πρεπει να λες μεσα λεξεις πικαντικες ΓλώσσαΓλώσσαΝαι!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4