Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
29/4/2009(Πάλι δεν μπαίνει στο πλαίσιο).Ανέβηκα στον όροφο γύρω στις 10:00 (πρωί) όπου με υποδέχθηκε μια ευγενική ψυχή,η καινούργια ΚΥΡΙΑ επί της υποδοχής.Η Κορίνα είναι ένα μελαχροινό πιπίνι υποφερτά κανονικού ύψους(προς το κοντό),κανονικού πάχους με πολύ μικρό βυζί από τη Ρουμανία.Πρώτος πελάτης ήμουνα,έδωσα τα 20 ευρώ (που περιλαμβάνουν και ελεύθερο στοματικό) και καθώς περνούσα έξω από την κουζίνα για να μπω στο δωμάτιο βλέπω την Κορίνα να χασμουριέται αρειμανίως και να τεντώνεται σαν bodybilder.
Το δωμάτιο πεντακάθαρο με νιπτήρα.

Μπαίνει η Κορίνα με ένα τουπέ και ένα περιπαιχτικό βλέμμα τύπου "καλώς τον μαλάκα),πέφτει στο κρεβάτι,τεντώνεται και χασμουριέται πάλι παρατεταμένα στέλνοντας το μήνυμα με πρόδηλο τον σκοπό της:ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.Αρπάζει τον πούτσο στο στόμα,δύο-τρεις πιπιλιές,σταματάει και μου λέει ελαφρώς θυμώμενα:"Γιατί τόσο φως;".Είχα ανοίξει μια χαραμάδα την κουρτίνα."Ετσι μ΄αρέσει,θέλω φως" της λέω.Πήρε μια βαριεστημένη πίπα που βελτιώθηκε λίγο με τις υποδείξεις μου και έγλειψε λίγο αρχίδια πάντα με υπόδειξή μου.
Της λέω να βγάλει τα τακούνια για να μοιάζει πιο πολύ με πιπίνι και μου λέει βαριεστημένα-θυμωμένα:"Πολύ φαντάζια έχεις".Τα βγάζει κακήν κακώς.Της λέω να βγάλει το σουτιέν,"ΟΧΙ" μου λέει δυσανασχετώντας.

Φοράω καπότα και της λέω να στηθεί στα τέσσερα (δεν σήκωνε άλλη στάση με την σπασαρχίδω)."ΟΧΙ" μου λέει "αφού είμαι από τον ύπνο να μπω εγώ από πάνω".Η πονηρή!!!Για να κουνιέται στα χαμένα από πάνω και να λουφάρει!!!."Οχι,στα τέσσερα" της λέω.Στήνεται μουρμουρώντας χωρίς να τουρλώσει κρύβωντας τη θέα του μουνιού και βάζει αυτή τον πούτσο στο μουνί.Αφού αυτή δεν συμμετείχε συγκεντρώνομαι στο έργο σκεπτόμενος άλλη κοπέλα.Πιάνω ρυθμό,φτιάχνομαι και τότε παρουσιάζει κάποιες εκλάψεις αληθοφανούς συμμετοχής που με εξιτάρουν.Πάω να της ανοίξω τα κωλομέρια για να απολαύσω την θέα του μουνιού της γεμάτο από τον πούτσο μου αφού η αρκετή κρέμα που είχε βάλει υπονόμευε την αίσθηση της διείσδυσης :ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙΚΟ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟ "ΜΗΗΗΗΗΗ".Δεν καταφέρνει να με βγάλει από την έκστασή μου και συνεχίζω το σφυροκόπημα(όρθιος εγώ στην άκρη του κρεβατιού-στα τέσσερα αυτή).Την πιάνω στα πλευρά:"ΜΗΗΗ".Την πιάνω στα βυζιά με το σουτιέν:"ΜΗΗΗ".Της πιάνω τα κωλομέρια για να τα ανοίξω πάλι:"ΜΗΗΗ".Πάω να της πιάσω τα μάλλια:"ΜΗΗΗ".Δεν καταλάβαινα από τίποτε.Της βγάζω το σουτιέν ενώ ήμουνα μέσα της για να χουφτώσω βυζιά ενώ αυτή μουρμούραγε.ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!! Ανύπαρκτα για γυναίκα βυζιά!!! Προφανώς γι'αυτό δεν ήθελε να το βγάλει.Χαράς την υπομονή μου!!! και την κάβλα μου!!!.

Πριν ξενερώσω από τα πολλά σ'αυτή τη στάση,τη βάζω στα τέσσερα στη μέση του κρεβατιού και ανεβαίνω απάνω για να μην χάσω κάβλα."Δεν θα κάνουμε και μισή ώρα" μου λέει."Εξι λεπτά έχουμε" της λέω.Αρχίζω πάλι αλλά αυτή τη φορά ξενερωμένος (πως τό'παθα!!!).Μία-δύο παλινδρομήσεις και με ένα βαριεστημένο και άκρως εκνευριστικό υφάκι (λες και την πνίγουν τα χίλια δίκια) μου λέει:"Να σου κάνω τσιμπούκι για να χύσεις".Όπερ και εγένετο.Έχυσα μέσα στο στόμα της με καπότα ενώ με κοιτούσε.

Ντύνεται αμέσως για να φύγει και της φωνάζω κοροϊδευτικά:ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟ!!!
ΠΗΗΗΓΑΙΝΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥΟΥΟΥ!!!.Με απόλυτα σοβαρό και φυσιολογικό ύφος μου απαντά:"Ευχαριστώ,εντάξει".
ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού