Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Γελαστό κοριτσάκι, λίγο τρελλούτσικο το είδα, καλό κορμάκι, θυμόμουν αρνητική κριτική αλλά κάπου θυμόμουν θετική (αχ η μνήμη μου αδυνάτισε πολύ) και πέρασα.

Ξανθό γλυκό ωραίο προσωπάκι 1,65-1,70 ωραίο δέρμα, σφιχτό 2άρι στηθάκι και ψιλοπεταχτή ρώγα, ωραίο κωλάκι λεπτό με λαβές.

Σαχλαμαρίτσες έλεγε στο δωμάτιο, κομπλιμέντα έκανε, και ξεκίνησε με τρομπάρισμα και εγώ χάδια όσο έφτανα. Πίπα που δεν κατάλαβα πότε άρχισε και πότε τελείωσε. Από τις πλέον σύντομες που μου έχουν κάνει και μετά ξάπλωσε ανάσκελα από μόνη της. Ωραία λέω ας περάσω και βρέθηκα να κολυμπάω σε κρεμοδεξαμενή. Ας φιλήσω/γλύψω ότι φτάνω λέω και άρχισε τα τραβήγματα αλλά δεν την αδικώ γιατί είχα 3 μέρες γένια. Δεν γινόταν τίποτα και την γύρισα στα 4. Καλό στήσιμο αλλά πάλι τίποτα, ενώ παράλληλα με ξενέρωνε όταν μου έλεγε "όχι σιγά σιγά, κουνήσου γρήγορα"

Ξανά από πάνω εγώ για 2η προσπάθεια ... αλλά πάλι τπτ. Κατά την διάρκεια χασμουριόταν συνέχεια εντείνοντας το ξενέρωμα.

Την βγάζω λοιπόν και την παίζω ενώ την χάιδευα παντού και αυτή τεντωνόταν και έπαιρνε πόζες (το καλύτερο σημείο της συνέυρεσης ήταν τελικά) ώσπου μετά συνέχισε να μου την παίζει να τελειώνουμε (είχα βαρεθεί και εγώ πια).

Θα μπορούσε να ήταν λίγο αλλιώς (δεν ήμουν σε φόρμα μην την αδικώ πλήρως) αλλά δεν φαντάζομαι και πολύ καλύτερα. Χρόνο βέβαια διέθεσε, πέρασε το 10λεπτο. Δεν θα ξαναπάω φυσικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2009
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια