Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 291 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βόλτα και κατάθεση μετά από δύο μήνες αποχή (από τους οίκους). Είχα διαβάσει θετικά σχόλια και μόλις την είδα δεν δίστασα. Όμορφη γυναίκα, λεπτό σώμα όπως μου αρέσει, ξανθιά και όπως αναφέρθηκε ζεστή, ομιλητική στο δωμάτιο παρά τα μούτρα στο σαλόνι.
Με την είσοδο της ρώτησε εάν είμαι παντρεμένος για να αφαιρέσει το κραγιόν της. Τη είπα όχι αλλά παρόλα αυτά το αφαίρεσε. Συμπλήρωσε ότι έχει δύο παιδάκια.
Ξεκίνησε βγάζοντας μόνο το κάτω μέρος του σετ εσωρούχων με μερικά φιλιά στο στήθος, κατέβηκε κάτω, πέρασμα από αρχίδια και γλύψιμο κορμού. Πριν το κεφάλι ρώτησε για ακα, δέχθηκα και τον πήρε γλυκά χωρίς δόντι και βαθιά. Μου συνέστησε να μην τελειώσω στο στόμα της. Συνέχισα με αρκετά deep για 2 λεπτάκια και μετά πήρε καπότα την φόρεσε και την έβαλα για cow. Δεν την έγλειψα γιατί είχε πολλούς πολλούς πριν και δεν ήθελα.
Ανεβοκατέβηκε ωραία πάνω μου σε σημείο να με φτάσει στο τελείωμα ενώ ήρθε κοντά μου και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Της έβγαλα το σουτιέν και απολογήθηκε ότι δεν το βγάζει γιατί και καλά έχει μικρό στήθος. Είναι όντως μικρό με αισθητή την χαλάρωση, με ωραία ρόγα όμως.
Σταμάτησε και με ρώτησε για 4 ή κανονικό. Την έβαλα από κάτω γιατί ήθελα την γλώσσα και τα χείλια της, πολύ gfe σαν να ήταν γκόμενα. Τελείωσα εκεί δυνατά. Η αίσθηση από το μουνί της πολύ καλή σφιχτή.
Θα την ξανατιμήσω νομίζω για να γευτώ και τα ζουμιά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2019
Όνομα κοπέλας
Αρίνα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
2.893
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flynow, Gingos, Kerveras και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού