Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 126 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η Μαριαννα ειναι μια σκινυ αβυζη ξανθια με μαλλον συμπαθητικο προσωπο. Η ηλικια της δεν ειναι ευκολο να προσδιοριστει, το σωμα τη δειχνει νεωτερη, το προσωπο μεγαλυτερη. Παντως προκειται για νεα κοπελα και οχι μιλφ ή γκιλφ οπως οι περισσοτερες στα τσιμπουκαδικα της Διδυμου.

Μπαινοντας στο δωματιο γδυθηκε και με αγγαλιασε αφηνοντας με να την θωπευσω, ενω μετα απο δυο λεπτα τσεκαρε την ανορθωση του σκληρου πεους μου. Της εκανα καποια κοπλιμεντα και καποια σχολια για να σπασει ο παγος. Η κοπελα καταλαβαινει αγγλικα αλλα δεν ειναι ομιλητικη. Γενικα προκειται για χαρακτηρα χαμηλων τονων και ηπιας ενεργειας.

Στο σεξ ειχε τα ματια κλειστα και απεφευγε να με κοιταει. Το μουνι της παρεμεινε στεγνο. Γενικα ειχε μια απαθεια που οδηγησε σε μια ξενερωτη συνουσια, γι αυτο τη βαθμολογω χαμηλα στη συμμετοχη. Κριμα που αυτο το αρνητικο δεν το ειχε αναφερει κανεις ως τωρα.Εμμμμ

Ποια ειναι τα θετικα; Η κοπελα κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο και ειναι γενικα δεκτικη σε οτι σταση της ζητησεις - μου αρνηθηκε μονο να της βαλω δαχτυλο στο μουνι. Αυτο σε συνδυασμο με τη νεαρη ηλικια της, εχει προσελκυσει στις 2 βαρδιες που δουλευει πολλους απο τους κλασικους πελατες των τσιμπουκαδικων, δηλαδη τους μεσηλικες παντρεμενους, γνωστους και σαν γκριζομαλλικα λαμογια.Μεγάλο χαμόγελο

Η τσατσα χτυπησε πορτα στο δεκαλεπτο νταν, αλλα αυτο ειναι ο ΝΟΜΟΣ σε ολα τα μπουρδελα του εικοσαευρου. Να συμμετειχατε στην αποχη, να μην ηταν ετσι.

Συμπερασματικα μια αδιαφορη εμπειρια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
PV
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ramada, DeanCorso και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού