Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348396
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η Αλιόνα, ένα από τα αγαπημένα μου στανταράκια παλαιότερα για τσιμπούκι , Δεν γουστάρει πλέον να δουλέψει. Έχω πάει πόσες φορές μαζί της στο παρελθόν και πάντα έφευγα ικανοποιημένος.Τις τελευταίες δύο φορές η κατάσταση έφτασε στα όρια της καθαρής κοροϊδίας. Εγώ προσωπικά ούτε απέξω δεν πρόκειται να περάσω. Πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο, εντωμεταξύ ήδη την τελευταία φορά δεν είχα περάσει καλά με τη γνωστή Μουρμούρα της ΑλιοναςΚαι την μηδενική της διάθεση να σου προσφέρει οποιαδήποτε υπηρεσία. Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο περιμένω να ακούω την Αλιόνα να μιλάει με την τσατσά όλη την ώρα.Ο χρόνος συνεχίζει και περνάει και βλέπω ήδη ότι είμαι 20 λεπτα στο δωμάτιο. Αρχίζω φορτώνω ντύνομαι και βγαίνω έξω ζητάω τα λεφτά μου. Η τσατσά δεν μπορώ να πω κατάλαβε τι είχε γίνει και μου τα έδωσε αμέσως. Η Αλιόνα με ρώταγε γιατί φεύγω λες και δεν έγινε τίποτα. Το θέμα ήτανε ότι ήμουνα πρώτος την βάρδια χωρίς κανένα άλλο δωμάτιο και απλά η Αλιόνα κώλο βάραγε όπως κάνει τον τελευταίο καιρό. Της είπα ότι πληρώνω 20 € και δεν μου κάθεται τζάμπα και σηκώθηκα και έφυγα. Από εμένα μαύρο για την συγκεκριμένη πόρνη.Όποιος θέλει να της δωρίσει 20 € ας περάσει…
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2019
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Η μονη λυση ειναι να ακολουθησει τον δρομο του Μεταξουργειου.