Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθες δοκίμασα την Ούρσουλα!!

Δίνω το 20ευρω και μπαίνω στο μεγάλο δωμάτιο και περιμένω βλέποντας τσοντούλα! Μετά από λίγο έρχεται η Ούρσουλα!

Αδυνατούλα, με ωραία βυζάκια και μαύρα high heels!

Πάω να σηκωθώ για να με πιπώσει, αλλά με ήθελε ξαπλωμένο, ξενέρωσα λίγο αλλά δεν πειράζει! Την ώρα που με πίπωνε, μου έλεγε πόσο αδύνατος είμαι και γιατί και ποιο σημείο να μου πιάσει Χεχε! Της απαντάω πως μ\' έφαγαν οι γυναίκες και η μαλακία Χαχαχα!! Με πίπωνε για αρκετά λεπτά με χάδια στα μπούτια και στα αρχίδια μου ενώ μου έπιανε τα κόκαλα της

λεκάνης μου που εξείχαν και γέλαγε Χεχε!!

Μετά την πήρα ανάσκελα χαϊδεύοντας τα βυζάκια της! Τότε μου λέει \"εσύ πιάνεις κάτι, εγώ τι να πιάσω που είσαι αδύνατος\"!

Με πιάνουν κάτι γέλια ρε παιδιά Χαχαχα!! Κάνω μια μπροστά και της λέω να πιάσει το κωλαράκι μου ;) Γούσταρε όπως κι εγώ! Στη συνέχεια της λέω να γυρίσει στα 4! Τότε κάνει ένα απίστευτο στήσιμο που ούτε τα Bilstein δεν το έχουν Χεχε!!

Τουρλώνει το υπέροχο κωλαράκι της και βάζει τα πόδια της σταυρωτά ανάμεσα στα δικά μου!! ΚΑΥΛΑΑΑΑΑ Ναι!

Την έπαιρνα για αρκετή ωρίτσα χαϊδεύοντας τα μαύρα της πέδιλα, μην ξεχνιόμαστε άλλωστε, και τα βυζάκια της :dancing:!

Μετά την καβαλάω και μέσα σε 30\" τελειώνω!!

Αφού σηκώθηκε μου λέει \" την επόμενη φορά να μου έρθεις πιο χοντρός\"! Της είπα πως όταν θα παχύνω θα έχει γεράσει και λυθήκαμε στα γέλια Χεχε!!!

Το τίμησε το 20ρικο και θα την ξαναπάρω! Αυτά! ;)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ούρσουλα
Τιμημένος
27
Πόντοι:
3.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού