Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 201 10
Μπουρδέλα
257951
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συναγωνιστές καλησπέρα. Τονίζω εξ αρχής ότι δέν συνηθίζω νά γράφω αρνητικές κριτικές γιά κάποια κοπέλα, άν καί εγώ όπως καί όλοι μας έχω φάει τίς φόλες μου. Όμως η συμπεριφορά τής συγκεκριμένης κοπέλας ήταν τόσο προκλητική, πού μέ υποχρεώνει νά γράψω τά όσα μού έτυχαν. άν ήταν μόνον η φόλα πού έφαγα, ίσως καί νά μήν τό έκανα γιά άλλη μία φορά. Λοιπόν, πήγα σήμερα στόν συγκεκριμένο οίκο, ήμουν μάλιστα καί ο πρώτος στήν απογευματινή βάρδεια. έχω κάποια επιφύλαξη γιά τό όνομα τής κοπέλας, πάντως ήταν ψηλή, ξανθιά νταρντάνα, ο σωματότυπος πού μού αρέσει δηλαδή. η τσατσα ανήγγειλε φούλ πρόγραμμα, εκτος 69. έρχεται λοιπόν μέσα η κοπέλα,καί μού λέει νά ξαπλώσω, κρατώντας τό προφυλακτικό στό χέρι. προσπαθώ νά τής δώσω νά καταλάβη ότι θέλω κάποια προκαταρτικά, αλλά αυτή τίποτα. προσπαθώ νά τήν φιλήσω στά βυζιά, αλλά αυτή μέ προκλητικά απότομο ύφος μού τό απαγορεύει. καί πάλι κάνω υπομονή, ξαπλώνω κάτω, μού βάζει προφυλακτικό σέ πεσμένο πέος, καί αρχίζει μία πίπα μέτρια, δύο λεπτών, μέ μερική ανύψωση πέους. από μόνη της σταματάει καί μού λέει νά τής τόν βάλω. τής τόν βάζω πισωκολητό, μέ δική της ανύπαρκτη συμμετοχή. κάποια στιγμή τής λέω νά τής τόν βάλω από πίσω, καί μέ τό ίδιο απότομο ύφος μού λέει ότι από πίσω δέχεται μόνον στό πλαϊ!! εκεί δέν άντεξα άλλο, περισσότερο τό επιθετικό/προκλητικό της ύφος καί λιγώτερο τήν φόλα πού έτρωγα, καί τής είπα νά φύγη. αυτή έβριζε σέ κάποια άγνωστη γλώσσα, καί μού είπε νά μήν τήν εκνευρίζω γιατί είναι μέ μία ώρα ύπνο!!! άκουσον άκουσον! καί φταίω εγώ δηλαδή πού αυτή δέν κοιμήθηκε!! βγαίνοντας φώναξα τήν τσατσά νά βγή γιά νά μιλήσουμε, αλλά μού απάντησε πάλι η κοπέλα από τό δωματιάκι λέγοντάς μου ότι η τσατσά έχει βγεί έξω γιά δουλειά!! ψέμματα φυσικά! αυτά τά ολίγα, τά οποία καί παραδίδω στήν κρίση σας...τονίζω καί πάλι ότι περισσότερο μέ ενόχλησε τό επιθετικό/προκλητικό ύφος της ακόμα καί από τήν φόλα πού έφαγα στόν αγωνιστικό τομέα...
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αυτές με αυτούς, αντί να μαθαίνουν ξεμαθαίνουν.Ενα λαγουδίσιο και ξούτ, κάνουν οι περισσότερες. Χώρια την νέα μόδα ..Πότα τσιμεντοσακούλα
και πλεον αναγνωριζω τις φολες πριν μπω,αλλα τελικα την εκανα τη μαλακια...μεσα στο δωματιο ηταν λες και της σκοτωσα το σοι.και επισης νευριαζω αφανταστα οταν στο σαλονι
σου λενε για ελευθερο στοματικο και οταν μπεις μεσα κανει την κινεζα οτι δηθεν δεν το ειπε..το εχω δει και σε αλλα μαγαζια αυτο.