Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 68 10
Μπουρδέλα
85547
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αχόρταγος από το προηγούμενο βράδυ, βγήκα πάλι στη γύρα. Σύντομο πέρασμα από Μεγαλέκου 28, με 2 μελαχρινάκια, τη Χριστίνα, fit, με ωραίο κωλαράκι και μια άλλη λίγο πιο νέα, με μεγαλύτερο βύζο, λίγο πιο χαλαρή σε κοιλιά, μπουτάκια και τατού στο χέρι, ανακοινώθηκε και παρτούζα και με ψηνε αρκετά, ίσως έπρεπε να το χα τολμήσει. Φεύγω να τσεκάρω και τίποτα άλλο, γιατί έψαχνα να προσθέσω κάτι ακόμα σε ξανθό στη λίστα, Κολωνού 23, επίσης μελαχρινή, Ρωσίδα, με κοντό μαλλάκι πιασμένο πίσω με μικρό κότσο, στεγνή με ωραίο κωλαράκι,αλλά ψυχρό βλέμμα, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω. Καταλήγω πάλι Κολωνού 45 όπου βρήκα την Λαρίσα, λίγα πειράγματα στην υποδοχή περνάω μέσα. Στα του αγώνα σήμερα ήταν λιγότερο ορεξάτη μου το είπε και από μόνη της καθώς τα λέγαμε, στο μενού σήμερα μπήκε και πίπα με καπότα, ρούφαγε το κεφάλι μόνο, ενώ εγώ της χάιδευα τον κώλο και το βυζί, μετά έκανε ένα γερό πιάσιμο στο λεβιέ και του ρίξε μερικά σκαμπίλια, το βαλε πάλι μέσα μέχρι που γινε τούμπανο. Πάμε μου λέει και της ζητάω να στηθεί στα 4 να αλλάξουμε παραστάσεις. Για κακή μου τύχη αρνήθηκε λέγοντας ότι πονάει σήμερα και ότι είναι μεγάλο και πίπες. Για να μη χαλάσω τη διάθεση μου ανέβηκα πάνω της καθώς άνοιξε το μουνί της να με υποδεχθεί, την αγκάλιασα και μπήκα μέσα. Φιλάκια εκατέρωθεν στο λαιμό και στο μάγουλο, έκανα ένα πέρασμα και από ρώγες. Την κράταγα από τα κωλομέρια, τα χείλη μου ήταν ακριβώς πάνω από το στόμα της, αλλά δεν την φίλησα, ένιωθα όμως την ανάσα της που ήταν καυλωτικό, τελικά έριξα 1-2 χαστούκια στο κωλομάγουλο αλλά με σταμάτησε. Τότε επιτάχυνα και μπήκα πιο βαθιά, όπου και ήρθε η κατάθεση. Με άφησε να στραγγίξω και μου είπε να ξαπλώσω δίπλα της, πράγμα που έκανα αφού πέταξα την καπότα. Τα είπαμε λίγο ακόμα μέχρι να την φωνάξει η τσα2 που κατάλαβε ότι αράζαμε. Χαιρετηθήκαμε και φύγαμε. Η φάση ενώ δεν πήγε όπως είχα σχεδιάσει με σφυροκόπημα στα 4, βγήκε καλή, λίγο gfe που δε με χάλασε καθόλου. Η μικρή είναι λίγο αφασία, με το mix ελληνικών, ρουμανικών, αγγλικών που πετάει, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση δεν απογοητεύει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2019
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού