Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Νέο όμορφο πιπίνι στην πιάτσα και να μην το γαμήσει ο high voltage απλά δεν γίνετε, έτσι και η Λίζα δεν ξέφυγε από τον κανόνα Γλώσσα. Επειδή που και που γαμάω και κανα call girl, η Λίζα αν ήταν call girl θα ήταν από αυτά που όταν ανοίγεις την πόρτα, πανηγυρίζεις από μέσα σου για την ομορφιά και την εμφάνιση της. 19χρονο πιπίνι με λεπτό αδύνατο μοντελέ σώμα και λευκό απαλό δέρμα, στήθος μικρό μια χούφτα αλλά σφιχτό, ξανθά μακριά ίσια μαλλιά και όμορφο πρόσωπο με γκρίζα μάτια. Αυτά για την εμφάνιση, τον αγώνα θα τον αναλύσουμε παρακάτω.

Μπαίνοντας η κοπέλα στο δωμάτιο, με κάπως κρύα διάθεση κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με γυρισμένη την πλάτη της προς εμένα, και να προσπαθεί να ανοίξει το προφυλακτικό. Ωχ, είπα από μέσα μου είχαν δίκιο οι γραφές των συναγωνιστών, πάμε για πανωλεθρία. Χωρίς καθόλου προκαταρκτικά μου ζητάει να ξαπλώσω, περνάει καπότα και αρχίζει μιας ικανοποιητικής ηδονικότητας πίπα. Για αρχή της ζητάω να ανέβει από πάνω αλλά αρνήθηκε λέγοντας μου, εσύ είσαι το boy εγώ το girl και ξαπλώνει ανοίγοντας χέρια και πόδια αλα στάση αστερίας. Το μουνί της ροζουλί καλοσχηματισμένο αλλά τίγκα στην κρέμα, προφανώς θα την έχουν ξεμουνιάσει όλο αυτόν τον καιρό. Μπήκα μέσα της και ξάπλωσα τελείως πάνω της δίνοντας ταυτόχρονα και κάποια φιλιά στο πρόσωπο και στον λαιμό της. Προς έκπληξη μου ανταπέδωσε κι αυτή με λίγα φιλιά στον λαιμό μου. Στην συνέχεια την βάζω πλαγιαστά να βλέπει κιόλας από το καθρέφτη στο τοίχο την όλη πράξη. Στην προσπάθεια μου να χαϊδέψω το στήθος της μου έκανε παρατήρηση ότι μπορώ να πιάνω όλο το στήθος αλλά όχι μόνο την ρώγα γιατί την ενοχλεί.

Μετά την γυρνάω στα τέσσερα όπου η κοπέλα στήθηκε τίμια και για κανα πεντάλεπτο την πήγα γαμιώντας πολύ έντονα και δυνατά, το πλαφ πλαφ στα κωλομέρια της πρέπει να ακούγονταν μέχρι το σαλόνι, μούσκεμα ο κώλος μου και το μέτωπο μου από τον ιδρώτα. Αν και είμαι χαμηλών τόνων παίκτης το πήγα με μεγάλη ένταση προς το τέλος γιατί είχα μέσα μου τον φόβο ότι από στιγμή σε στιγμή θα την φωνάξει η υπηρεσία και η πιπίνα θα με αφήσει με το πτηνόν στο χέρι. Για τέλος λίγη κουβέντα με παντομίμα για την πόλη καταγωγή της(Αγία Πετρούπολη) και η Λίζα να γελάει με τις αντιδράσεις μου στην παντομίμα της, μιας και δεν ξέρει καθόλου αγγλικά ή ελληνικά. Όμορφη πολύ η ρουφιάνα όταν χαμογελάει αλλά δυστυχώς χαμογελάει ελάχιστα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Κλείνοντας, δεν νομίζω η κοπέλα να μείνει για πολύ καιρό εκεί ,όχι λόγο έλλειψης πελατών, εξάλλου με την εμφάνιση της θα έχει γεμάτα δωμάτια μέχρι την Δευτέρα παρουσία, αλλά γιατί δεν νομίζω γραφεία, γνωστές στουντιοαλυσίδες κ.τ.λ. να την αφήσουν να γαμιέται στην φυλής για 20 ευρώ. Κουφάλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2019
Όνομα κοπέλας
Λίζα
high voltage
Σπουδαίος
33
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, Εκλεκτικός, ISINAS και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2019
Δεν αφηνη να πιάνεις ρόγα .... δεν ανεβαίνει από πάνω...δεν μειλαει ελληνικά αγγλικά...καπάκι πίπα και σε γειωνη ξάπλωσε αμεσος κτλ..δίνει μόνο φιλία στο λαιμό ....όχι γλωσσόφιλα...Το μόνο καλό στήνεται καλά και περιμενο μα χύσεις ... υπεραπλο προγραμμα με στοιχεία φόλας ......Γερο-μύστης
24 Μαΐου, 2019
Να συμπληρωσω οτι αν δει οτι αργεις να τελειωσεις σου λεει 'stop' λες και εχουμε διακοπτη...
Επισης με το στηθος της δεν θελει και πολλα-πολλα εως τιποτα...
Αν πας να την πλησιασεις στο προσωπο φοβαται για φιλι και απο Ρωσιδα γινεται Τουρκαλα...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2