Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 72 10
Μπουρδέλα
127873
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Διαβάζοντας τα σχόλια συναγωνιστών, και έχοντας στο μυαλό μου ένα ώριμο milf κατευθύνθηκα στο γνωστό υπόγειο της Καλύμνου με σκοπό να αδειάσω τις μπάλες μου.
Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα που ακούει στο όνομα Ελένη δεν δείχνει σε καμμιά περίπτωση ότι εργάζεται σε αυτή την δουλειά.....
Είναι πανύψηλη εντυπωσιακή, με πολύ όμορφα πόδια, και πολύ όμορφο κώλο. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο από σημάδια και τατουάζ.
Ξανθιά ψηλή επιβλητική και πολύ εντυπωσιακή. Πεντακάθαρη, άτριχη, γνωρίζει το καυλί και το δείχνει.
Καταλαβαίνει τι θέλεις και παίρνει θέση χωρίς να της πείς τίποτε.
Αργό τσιμπούκι, υγρό, γλείφει κορμό και αρχίδια με μαεστρία. Η κλειτορίδα της είναι μεγάλο όπως παχιά και μεγάλα είναι και τα μουνόχειλά της.Το τέλος έρχεται στο στόμα της όπου και τα ρουφάει μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Εχει απόλυτη συμμετοχή στα δρώμενα και κοιτάει να σε ευχαριστήσει.....
Προσεχει να μην χύσει και τραβιέται όταν καυλώνει.....
Θεωρώ ότι τιμάει το εικοσάρικο και περνάς πολύ καλά μαζί της...….
Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα που ακούει στο όνομα Ελένη δεν δείχνει σε καμμιά περίπτωση ότι εργάζεται σε αυτή την δουλειά.....
Είναι πανύψηλη εντυπωσιακή, με πολύ όμορφα πόδια, και πολύ όμορφο κώλο. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο από σημάδια και τατουάζ.
Ξανθιά ψηλή επιβλητική και πολύ εντυπωσιακή. Πεντακάθαρη, άτριχη, γνωρίζει το καυλί και το δείχνει.
Καταλαβαίνει τι θέλεις και παίρνει θέση χωρίς να της πείς τίποτε.
Αργό τσιμπούκι, υγρό, γλείφει κορμό και αρχίδια με μαεστρία. Η κλειτορίδα της είναι μεγάλο όπως παχιά και μεγάλα είναι και τα μουνόχειλά της.Το τέλος έρχεται στο στόμα της όπου και τα ρουφάει μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Εχει απόλυτη συμμετοχή στα δρώμενα και κοιτάει να σε ευχαριστήσει.....
Προσεχει να μην χύσει και τραβιέται όταν καυλώνει.....
Θεωρώ ότι τιμάει το εικοσάρικο και περνάς πολύ καλά μαζί της...….
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2019
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Θα την-ε γαμήσω & θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου.