Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 159 10
Μπουρδέλα
165291
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωινή καταδρομική στη Φυλής μετά από καιρό.Το επίπεδο έχει πέσει αρκετά σε σχέση με παλαιότερα.Ειδα αρκετές κορασίδες αλλά αυτή που με συγκίνησε τουλάχιστον οπτικά ήταν η Αλινα.Ενα όμορφο μινιον κορίτσι εκ Ρουμανίας με νεανικό σωματακι, μικρό βυζακι φρέσκο και φάτσα γλυκιά με το μόνο μείον σημάδια ακμής.Προγραμμα απλό +69 νομίζω.Εδωσα το μπλε και πέρασα.Το δωμάτιο πολύ καλό, καθαρό με όλα τα βασικά + τηλεόραση η οποία ήταν κλειστή.Η μικρή δεν άργησε να μπει.Μπηκε πολύ ευδιάθετη και γελαστή και αυτό ήταν καλό σημάδι για την συνέχεια.Ηρθε δίπλα μου και καθιστοί όπως ήμασταν άρχισε το χαμουρεμα.Αρχισε να μου γλύφει το λαιμό και το αυτί.Στη συνέχεια στο ξαπλωτο συνέχισε τα προκαταρκτικά γλυφωντας μου τις ρώγες.Οταν καβλωσα καλά τότε έβαλε καποτα να αρχίσει τσιμπούκι.Δεν είχα ιδιαίτερη οπτική επαφή καθώς ήταν το μαλλί της μπροστά αλλά δεν ένιωσα κάτι το φοβερό από αίσθηση στην πίπα της.Μπαλακια δεν εγλυψε ούτε παίχτηκαν ντιπ αλλά οκ δεν περίμενα κάτι τρελά εξαιρετικό από κοπέλα της ηλικίας της.Στο γαμήσι την έβαλα ιεραποστολικό και αφού σαλιωσε την τρυπουλα της μπήκα.Καλη αίσθηση είχε το μουνάκι της ενώ και η συμμετοχή της ήταν οκ με κραυγουλες,πεταχτα φιλάκια κλπ.Συνεχισαμε με στάση του λωτού όπου χωροπηδαγε στον πεοντα και για τέλος στα τέσσερα με θέα το υπέροχο νεανικό κωλι της και την δουλεμενη πίσω κίνηση την οποία δεν δίνει δυστυχώς... Ολοκλήρωσα ευχαριστημένος μια νεανική φρέσκια συνεύρεση με ένα ωραίο μωρό...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2019
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού