Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 124 10
Μπουρδέλα
190734
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Χαιρετω τους συμπολεμιστες. Επισκεψη για την νεοφερμενη κ χωρις κριτικη καιτη:
Λεπτο κοριτσι (25;),ρωσακι, ξανθο μακρι μαλλι,1,60, με 1.5 ωραιο στηθος κ ομορφο κωλι κ γλυκο προσωπο.Καυλαντισμα στο σαλονι, περναω κ σε λιγο ερχεται παλι με πολυ καυλαντα! Ωραια λεω,καλα ξεκινησαμε.. ΑΜ ΔΕ!!! Ξαπλωνω κ παει να μου περασει καποτα,της λεω οχι. Η συννενοηση δυσκολη.Ειναι απο αυτες (οπως κ η κλεοπατρα απο φωκ.25)που δυσκολα "καταλαβαινουν". Παραυτα για να μην την αδικησω ηταν σαφως πιο καλη (κλεοπατρα). Περνει το υγρομαντηλο(ενω πριν τον ειχα πλυνει,κ μου τον καθαριζει για ΩΡΑ κ με δυναμη.Της λεω ωπα μωρη θα τον στραπατσαρεις!!Μετα πιπα σε μερικες στασεις αλλα ΜΟΝΟΤΟΝΗ, κ μεσου βαθους κ ηδονικοτητας,κ γαμησι σε 3 θεσεις:
στα 4 ,ορθια, κ ιεραποστολικο.Μετρια συμμετοχη,κ τελος λεγοντας σε αυτην να με τσιμπουκωσει ακαποτα για να χυσω στη κοιλια μου τον ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΖΕ αρκετη ωρα κ επιπονα λες κ ειχε πεσει στα ΣΚΑΤΑ!! Γνωστο κολπο για να σε τιμωρησουν οποιος τους ζηταει ακαποπο!!Πλενεται,χαιρετα κ φευγει..
Το δωματιο καθαροτατο κ η τσατσα απο τις καλυτερες κ πιο ξηγημενες.
Συμπερασμα: Οχι φολα,αλλα μηπως να (ξανα) πατε αλλου;;
Λεπτο κοριτσι (25;),ρωσακι, ξανθο μακρι μαλλι,1,60, με 1.5 ωραιο στηθος κ ομορφο κωλι κ γλυκο προσωπο.Καυλαντισμα στο σαλονι, περναω κ σε λιγο ερχεται παλι με πολυ καυλαντα! Ωραια λεω,καλα ξεκινησαμε.. ΑΜ ΔΕ!!! Ξαπλωνω κ παει να μου περασει καποτα,της λεω οχι. Η συννενοηση δυσκολη.Ειναι απο αυτες (οπως κ η κλεοπατρα απο φωκ.25)που δυσκολα "καταλαβαινουν". Παραυτα για να μην την αδικησω ηταν σαφως πιο καλη (κλεοπατρα). Περνει το υγρομαντηλο(ενω πριν τον ειχα πλυνει,κ μου τον καθαριζει για ΩΡΑ κ με δυναμη.Της λεω ωπα μωρη θα τον στραπατσαρεις!!Μετα πιπα σε μερικες στασεις αλλα ΜΟΝΟΤΟΝΗ, κ μεσου βαθους κ ηδονικοτητας,κ γαμησι σε 3 θεσεις:
στα 4 ,ορθια, κ ιεραποστολικο.Μετρια συμμετοχη,κ τελος λεγοντας σε αυτην να με τσιμπουκωσει ακαποτα για να χυσω στη κοιλια μου τον ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΖΕ αρκετη ωρα κ επιπονα λες κ ειχε πεσει στα ΣΚΑΤΑ!! Γνωστο κολπο για να σε τιμωρησουν οποιος τους ζηταει ακαποπο!!Πλενεται,χαιρετα κ φευγει..
Το δωματιο καθαροτατο κ η τσατσα απο τις καλυτερες κ πιο ξηγημενες.
Συμπερασμα: Οχι φολα,αλλα μηπως να (ξανα) πατε αλλου;;
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Γιατί να δινουμε20€ο Φυλής πρέπει με τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις διαθέσιμες κοπέλες να μειωθεί η τιμή 10εω15€ο το πολύ αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν η αναδουλεια τους έχει τσακίσει λογικοτατο είναι τα μπουρδέλα Φυλής δεν κάνουν σωστά την δουλειά με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος των πελατών να επιλέγει στούντιο
Αμα το δείτε από θέμα υγιεινής προστασίας μπράβο της που προστατέυει πρώτα πρώτα τον εαυτό της ΚΑΙ μετά όλους εμάς που ερχώμαστε σε επαφή μαζί της!. ΚΑΙ τι επαφή;;; αν είναι δυνατόν τα πάντα όλα !!!... (ας μην γελιώμαστε!.)
Φυσικα μεσω p.m
Υ.Γ: πηγαινω παντα στην πενα, κ δεν δυσανασχετω οταν τηρουνται οι κανονες υγιεινης.. Καλη συνεχεια