Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 130 10
Μπουρδέλα
135047
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βραδυ Παρασκευης (ξημερωματα Σαββατου δηλαδη) 02.00 μετα τα μεσανυχτα.
Δινω το κλασικο 20ευρο και παω να μπω.
Η Τσατσα ρωταει αν ειμαι Ελληνας και της απανταω, "τι φαινομαι? "
Μου λεει δεν αφηνω πακιστανοαλβανους και γενικως τετοιους τυπαδες. (Μου κανει και κοπλιμεντο και με λεει Γερμανο)....! Το 4αρκι ομως το παιρνει επειδη χτυπαει πορτες. Απο εδω και περα η βαθμολογια μιας τσατσας για μενα θα ειναι πολυ χαμηλη αν την βλεπω και χτυπαει πορτα.
Στο ψητο τωρα. Το ειχα δηλωσει και παλαιοτερα πως η κοπελα ειναι αστερι.
Να ξανααναφερω χαρακτηριστικα της: Ξανθια με μαλλι μεχρι τον λαιμο. 1.70 χωρις τα heels, πλουσιο ζουμερο στηθος και συμπαθητικοτατος κωλος.
Ειναι προσχαρη ευγενικη και γενικα αφηνει πολλα κολπα. (Δειτε περασμενη κριτικη μου).
Ομορφη και στριφογυριστη πιπα.
Απλα μου φανηκε καπως κουρασμενη και με ενα - δυο κιλακια παραπανω.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν τα δινει ολα ωστε να μινει ικανοποιημενος ο πελατης.
Δινω το κλασικο 20ευρο και παω να μπω.
Η Τσατσα ρωταει αν ειμαι Ελληνας και της απανταω, "τι φαινομαι? "
Μου λεει δεν αφηνω πακιστανοαλβανους και γενικως τετοιους τυπαδες. (Μου κανει και κοπλιμεντο και με λεει Γερμανο)....! Το 4αρκι ομως το παιρνει επειδη χτυπαει πορτες. Απο εδω και περα η βαθμολογια μιας τσατσας για μενα θα ειναι πολυ χαμηλη αν την βλεπω και χτυπαει πορτα.
Στο ψητο τωρα. Το ειχα δηλωσει και παλαιοτερα πως η κοπελα ειναι αστερι.
Να ξανααναφερω χαρακτηριστικα της: Ξανθια με μαλλι μεχρι τον λαιμο. 1.70 χωρις τα heels, πλουσιο ζουμερο στηθος και συμπαθητικοτατος κωλος.
Ειναι προσχαρη ευγενικη και γενικα αφηνει πολλα κολπα. (Δειτε περασμενη κριτικη μου).
Ομορφη και στριφογυριστη πιπα.
Απλα μου φανηκε καπως κουρασμενη και με ενα - δυο κιλακια παραπανω.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν τα δινει ολα ωστε να μινει ικανοποιημενος ο πελατης.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού