Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 74 10
Μπουρδέλα
99263
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δευτερη επισκεψη, μετα απο λιγες μερες στο ιδρυμα, βασικα για να βρω την Αλεξανδρα, απο την οποια
οπως εγραψα σε προηγουμενη κριτικη μου, εμεινα ευχαριστημενος, ειδικα για την πιπα της.
Στη βαρδια ομως ηταν μια αλλη κοπελα, η Ειρηνη, Ελληνοβουλγαρα κατα δηλωση της, κατα πολυ νεωτερη,
γυρω στα 23-25, με το ιδιο φουλ προγραμμα, στα 20 ευρω.
Περασα στο δωματιο, αν και ειχα καποια αμφιβολια λογω του νεαρου της ηλικιας της κοπελας, για την
ποιοτητα των υπηρεσιων. Πλυθηκα στον νυπτηρα, με παγωμενο νερο, το οποιο ομως εδρασε ευεργετικα αργοτερα
οταν η κοπελα μου επαιρνε πιπα, μου φανηκε πολυ καυτο το στομα της.
(Στην Κινα σε πολλες σαουνες-ειναι τα αντιστοιχα μασσατζιδικα- εφαρμοζουν μια τεχνικη στην πιπα που
την λενε "φωτια και παγος", οπου η κοπελα σου κανει πιπα, ξεπλενωντας το στομα της ποτε με παγωμενο νερο
η λιστεριν, και ποτε με καυτο τσαι).
Η Ειρηνη ειναι μια κοπελα αδυνατη σχετικα, με ωραιο σωμα, και σχετικα μικρο βυζακι, πραγμα που μου αρεσει
περισσοτερο στην γυναικα, που δεχεται υποδειξεις προκειμενου να σε ικανοποιησει.
Εκεινο που μου εκανε την καλυτερη εντυπωση ομως, ηταν η ευγενεια της, πραγμα πολυ σπανιο σε τετοιους χωρους.
Στα του αγωνα τωρα, πιπα καλη, που οπως προανεφερα, μου φανηκε καυτη λογω του παγωμενου μοριου μου,
και στησιμο ξαπλωμενη μπρουμητα για πρωκτικο, με μαξιλαρι για να ανασηκωθει η λεκανη της, σταση που με τρελαινει.
Τη παιδεψα λιγο, για κανενα δεκαλεπτο, και τελικα κατεθεσα.
Γενικα καλη εμπειρια, και ετσι και αν υπηρχαν αλλες συνθηκες, δηλ. αν η κοπελα ηταν στο χωρο των ελαιοτριβειων
και οχι σε μπουρδελο στη Φυλης θα γινοταν στανταρακι μου.
οπως εγραψα σε προηγουμενη κριτικη μου, εμεινα ευχαριστημενος, ειδικα για την πιπα της.
Στη βαρδια ομως ηταν μια αλλη κοπελα, η Ειρηνη, Ελληνοβουλγαρα κατα δηλωση της, κατα πολυ νεωτερη,
γυρω στα 23-25, με το ιδιο φουλ προγραμμα, στα 20 ευρω.
Περασα στο δωματιο, αν και ειχα καποια αμφιβολια λογω του νεαρου της ηλικιας της κοπελας, για την
ποιοτητα των υπηρεσιων. Πλυθηκα στον νυπτηρα, με παγωμενο νερο, το οποιο ομως εδρασε ευεργετικα αργοτερα
οταν η κοπελα μου επαιρνε πιπα, μου φανηκε πολυ καυτο το στομα της.
(Στην Κινα σε πολλες σαουνες-ειναι τα αντιστοιχα μασσατζιδικα- εφαρμοζουν μια τεχνικη στην πιπα που
την λενε "φωτια και παγος", οπου η κοπελα σου κανει πιπα, ξεπλενωντας το στομα της ποτε με παγωμενο νερο
η λιστεριν, και ποτε με καυτο τσαι).
Η Ειρηνη ειναι μια κοπελα αδυνατη σχετικα, με ωραιο σωμα, και σχετικα μικρο βυζακι, πραγμα που μου αρεσει
περισσοτερο στην γυναικα, που δεχεται υποδειξεις προκειμενου να σε ικανοποιησει.
Εκεινο που μου εκανε την καλυτερη εντυπωση ομως, ηταν η ευγενεια της, πραγμα πολυ σπανιο σε τετοιους χωρους.
Στα του αγωνα τωρα, πιπα καλη, που οπως προανεφερα, μου φανηκε καυτη λογω του παγωμενου μοριου μου,
και στησιμο ξαπλωμενη μπρουμητα για πρωκτικο, με μαξιλαρι για να ανασηκωθει η λεκανη της, σταση που με τρελαινει.
Τη παιδεψα λιγο, για κανενα δεκαλεπτο, και τελικα κατεθεσα.
Γενικα καλη εμπειρια, και ετσι και αν υπηρχαν αλλες συνθηκες, δηλ. αν η κοπελα ηταν στο χωρο των ελαιοτριβειων
και οχι σε μπουρδελο στη Φυλης θα γινοταν στανταρακι μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2019
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2019
Η Ειρήνη, μακράν, από τις πιο έντιμες και ευγενικές κοπέλες...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
28 Ιανουαρίου, 2019
Η περιγραφή θυμίζει την Ειρήνη από το διπλανό Φωκαίας 9 δεξιά. Για την ίδια Ειρήνη πρόκειται ή για άλλη;
O
obi1
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2