Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193305
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Οι δυσκολίες τις εξεταστικής περιούδου είναι που με ωθούν όλο και περισσότερο στα σοκάκια του έρωτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Μετά από πολύωρη λοιπόν μελέτη και διάβασμα ,χθες απόγευμα πραγματοποίησα στοχευμένη τσάρκα σε 2 οίκους όπου δεν βρήκα αυτό που ήθελα και έτσι κατέληξα στο συγκεκριμένο κατάστημα παρόχης υπηρεσιών ξεμπουκώματος. Πέρασα λοιπόν στον εν λόγω οίκο και αραξα στο σαλόνι. Βγαίνει η Αουρόρα και μόλις με βλέπει βγάζει το πόδι της από τα τακούνια και μου το βάζει στηνεπιμαχη περιοχή. Εκείνη τη στιγμή υπερκαύλωσα καθώς μου αρέσουν αρκετα τα παιχνίδια με τα πόδια. Χωρίς να το σκεφτώ δίνω το κοσάρικο και περνάω. Βγάζω τα ρούχα μου και αράζω στο κρεβάτι. Μετά από λίγο μπαίνει το κορίτσι βγάζει τα εσώρουχα και τα παπούτσια και με γρήγορες κινήσεις σκαρφαλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει να περπατάει πανω στο στήθος μου. Σε αυτό το σημείο πρέπει να πώ ότι πρόκειται για ένα αδύνατο λάτιν ρουμανάκι με ζουμερά βυζομπαλάκια. Καθώς λοιπόν περπατάει στο στήθος μου απάνω κάνει κίνηση να βάλει την πατούσα της στο προσωπό μου αλλά εγώ το απέτρεψα, καθώς προγουμένος που εβγαλε τα τακούνια στο σαλόνι άρχισε να περπατάει με γυμνά τα πόδια στο πάτωμα . Εννοείται ότι δεν θα άγγιζα με το στόμα μου τα πόδια της που έχουν μαζέψει ότι μικρόβιο κυκλοφορεί στο πατωμα του μπουρδέλου. Στη συνέχεια ξαπλώνει μου περνάει καποτε'ι'σον και ξεκινάει μια σχετικά καλή πίπα. Ωστόσο να πω σε αυτό το σημείο ότι έπαιζε πολύ κάκο θέατρο τόσο στους αναστεναγμούς της όσο και στις κινήσεις της. Ξεπέρασε ακόμα και τα όρια του υπερβολικού σε σημείο που ξενερώνει κανείς. Τέσπα την εγραψα στα αρχίδια μου και απολαυσα το τσιμπουκι. Μόλις φτιάχτηκα στήθηκε στα τέσσερα και εκεί άρχισε το παραμύθι. Ακραίοι ψεύτικοι αναστεναγμοί και παράλληλα να μου λέει άντε τελίωνε. Τη στγμή που μου το είπε αυτό έφαγε δύο δυνατές φάπες στα κωλομέρια που μάλλον της αφησαν σημάδι(πάντως δεν διαμαρτηρήθηκε). Ωστόσο ξενέρωσα και μου έπεσε .Βγάζω την καπότα ξεκινάω να τον παίζω και αυτή να μου χαιδεύει με τις πατούσες τις τα αρχίδια μου. Κάπως έτσι τελίωσα στα πόδια της και στα σεντόνια.
Εν ολίγης θα την χαρακτήριζα σαν μέτρια προς κακή την εν λόγω συνεύρεση καθώς θεωρώ ότι η κοπέλα δεν το πολύ έχει με το θέατρο συν ότι μου εξέφρασε την επιθυμία της να τελιώσω γρήγορα. Οπότε θα πάρει τα αρχίδια μου και δεν θα ξαναμπώ!
Εν ολίγης θα την χαρακτήριζα σαν μέτρια προς κακή την εν λόγω συνεύρεση καθώς θεωρώ ότι η κοπέλα δεν το πολύ έχει με το θέατρο συν ότι μου εξέφρασε την επιθυμία της να τελιώσω γρήγορα. Οπότε θα πάρει τα αρχίδια μου και δεν θα ξαναμπώ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2019
Όνομα κοπέλας
Aurora
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού