Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 36 10
Μπουρδέλα
52139
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Μαρινα γνωριζω εδω κ 4 χρονια.Οταν την ειδα πρωτη φορα..μου φανηκε πολυ μικρη,τοτε ηταν κ αδυνατουλα.Γενικα η Μαρινα πολυ γλυκια κοπελιτσα,χαμογελαστη,προθυμη,παντα προσπαθει να σε ανεβασει κ το κανει αριστα!
Τελευταια που πηγα...δεν περιμενα πολυ ωρα στο δωματιο..μπαινει η Μαρινα..χαμογελο και που ειμαι και γιατι την ξεχασα..lol..χαχαχα.
Ξεκιναει με τα χαδακια,παιχνιδακια,κανει πολυ καλο στοματικο,μετα ακολουθει ενα πολυ καλο sex που η Μαρινα τα δινει ολα κ ποτε μαλιστα δε μου ειχε πει "οχι δεν μπορω".
Η Μαρινα ειναι μια πολυ καλη επιλογη και ειναι μια απο αγαπημενες μου κοπελες σαν την Αφρουλα...
Τελευταια που πηγα...δεν περιμενα πολυ ωρα στο δωματιο..μπαινει η Μαρινα..χαμογελο και που ειμαι και γιατι την ξεχασα..lol..χαχαχα.
Ξεκιναει με τα χαδακια,παιχνιδακια,κανει πολυ καλο στοματικο,μετα ακολουθει ενα πολυ καλο sex που η Μαρινα τα δινει ολα κ ποτε μαλιστα δε μου ειχε πει "οχι δεν μπορω".
Η Μαρινα ειναι μια πολυ καλη επιλογη και ειναι μια απο αγαπημενες μου κοπελες σαν την Αφρουλα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού