Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα κόλλημα με την Κατερίνα (δεν ρώτησα πως την λένε τώρα) μία και "κολλάγαμε" από τότε που εμφανίστηκε ένα χρόνο πριν ξεκινώντας από το Φωκαίας 17 πάνω. Είναι σχεδόν 1,70 λεπτή με πολύ πολύ σφιχτό σωματάκι, τέλειο 2αρι στήθος όχι ωραίο πρόσωπο και καυλωτικό sex attitude. Με το που την είδα πέρασα παρότι στόχευα αλλού σήμερα. Εχει αλλάξει το μαλλί είναι τώρα ξανθό με κούρεμα που δεν την κολακευει και έφτιαξε ωραίο λευκό χαμόγελο.

Επί το έργον τώρα μετά από σύντομη κουβεντούλα (που ήσουν κλπ) ξάπλα στην αρχή με χάδια παντού και ψιλοβογγητά της, τρίψιμο επάνω μου και τα στήθη της να μου τον σφίγγουν, αρκετή ώρα παιχνίδια, μετά ωραία βαθιά πίπα χωρίς χέρια όπου με έφτασε στα όρια οπότε και ξεκίνησε το μάθημα ιππασίας αργά αγγαλιαστά, καθιστή πάνω κάτω & μπρος πίσω με τα χέρια μου ελέυθερα να την χαιδέυω και να μαλάζω τα στηθάκια της ... ώσπου λαβή της και βρέθηκα από πάνω ... για να τελείωνουμε.

Ηταν πολύ καλή όπως την θυμάμαι στο τέλος έκατσε δίπλα μου κολητά καθιστή να φτιάχνει το κοκκαλάκι της και να κοιτιέται στον καθρέπτη.

Εννοείται θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική