Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 163 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωϊνή βάρδια, 20€ μόνο φυσιολογικό. Η κοπέλα κατά δήλωση της βαριεστημένης τσατσάς και της ίδιας είναι νέα στο χώρο. 25-30 ετών αρκετά καλό σώμα για τα γούστα μου, μικρό βυζί όχι υπερβολικά όμορφο πρόσωπο, συμπαθητικό. Δίνει πάντως την αίσθηση ότι θα έχεις μια καλή εμπειρία, γι αυτό και πέρασα.

Πραγματικά η κοπέλα μπήκε με πολύ κέφι, ξεκίνησε με φιλιά σε όλο το σώμα, και γρήγορα, ξαπλωμένη ανάποδα πλάϊ μου άρχισε στοματικό με "προφύλαξη". Σε όλα τα προκαταρκτικά επέτρεπε αγγίγματα παντού. Το στοματικό ήταν τέλειο και το έκανε με πολύ κέφι. Στη συνέχεια χωρίς να τις το ζητήσω έκατσε επάνω μου, όπου τα έδωσε όλα και τελείωσε μαζί μου! Αυτό αντικειμενικά το λέω και το υπογράφω.

Στην ίδια στιγμή περίπου η τσατσά είχε αρχίσει να την φωνάζει να βγεί, ασχέτως του ότι εγγυημένα είμασταν ούτε 5 λεπτά μαζί. Η κοπέλα ντύθηκε και έφυγε σε dt. Το έκοψα ότι υπάρχει πολλή πίεση γενικά, γιατί και όταν μπήκα και όταν βγήκα μόνο το δωμάτιο μου ήταν πιασμένο. Αυτό για το βαθμό της τσατσάς. Η καθαριότητα πήρε "3" γιατί αφενός στην μέση του σαλονιού υπήρχαν πατημένα σκατά που βρώμαγαν αλλά δεν αξιώθηκαν να τα καθαρίσουν, αφετέρου γιατί στο δωμάτιο δεν υπήρχε χαρτί. Πρόσβαση με Ηλεκτρικό.

Η κοπελίτσα αν είναι νέα όντως αξίζει, μέχρι να γίνει ταμειακή μηχανή και αυτή. Σε άλλο χώρο θα ήταν όλο το πακέτο τέλειο. Θα την ξαναπροτιμήσω πάντως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Μέλος
9
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού