Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 57 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματάκι Τετάρτης, και μια και είχα χρόνο αποφάσισα να εξαργυρωσω το κουπόνι για 10ρικο από την προσφορά του Ettore για Black Friday.

Μπήκα στο σαλονάκι και η τσατσά κατάλαβε αμέσως ποιος είμαι, και η κοπέλα εμφανίστηκε. Έδωσα το παράβολο και πέρασα στο πάνω δωμάτιο. Φρεσκαριστηκα και 2-3 λεπτά μετά ήρθε η Λόλα. Ομορφουλα στο πρόσωπο (βγάζει κάτι πρόστυχο) κοντή στο σώμα, με μεγάλα βυζια και μερικά παραπάνω κιλακια. Ήρθε από πάνω μου και ξεκίνησε φιλιά στο λαιμό, τα πλευρά και την κοιλιά, την ώρα που έτριβε τους βυζους στο όργανο. Όταν ένιωσε στύση 70% πέρασε προφυλακτικό (το οποίο με στενευε) και ξεκίνησε βαθύ τσιμπουκι με περιποίηση και της γύρω περιοχής. Μου είπε και εμένα ότι δεν κάνει 69 και δεν φιλάει, οπότε ξεκινήσαμε με ιεραποστολικο. Ωραία συμμετοχή και επιθυμούσε δυνατότερα. Γυρίσαμε στα 4 όπου το προφυλακτικό άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο. Ανέλαβε πρωτοβουλία, με ξάπλωσε ανάσκελα και καβάλησε με δύναμη και ωραίο ρυθμό μέχρι τέλους.
Έφερε χαρτί, αφαίρεσε το προφυλακτικό, πλυθηκε, και με χαιρέτησε.
Γενικά μια συμπαθητική επίσκεψη, που έγινε πιο ενδιαφέρουσα λόγω τιμής (10€)
Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη. Μπορεί ξέροντας τον πελάτη, η συμπεριφορά να αλλάζει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2018
Υπηρεσίες
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.766
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rimondi, Lorry, Ettore

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού