Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 129 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
περνωντας από το κεντρο λόγω δουλειας και βλεποντας διαθεσιμο παρκιν κατεβηκα και μπηκα στο εν λογω μαγαζι. Ο χώρος όπως στα 9/10 μπουρδελα του μεταξι αθλιος.Το δωματιο ευτυχώς ηταν ψιλοκαθαρο . Αυτο οφειλεται στο ότι λογω και βροχης δεν ειχε καθολου κινηση το μαγαζι. Περιμενα κανα διλεπτο μονος μου ώσπου σκαει η τσατσα μου λεει το τραγουδι (εκανε και σαρδαμ) και έρχεται η χριστινα η οποια είναι αρκετα ομορφη λεπτη, ξανθια, καπου στο 1.68 με ωραιο προσωπο μεγαλα βυζια αλλα πολυ ασπρουλιαρα. Λογω ελλειψης χρονου για περαιτερω αναζητηση μπουκαρα στο δωματιο.Μετα απο λιγο κατεφτασε και η χριστινα και αφου ετριψε τα παραγματικα ωραία της βυζια πανω μου, μου φορεσε τη καποτα και αρχισε μια αρκετα καλη πιπα τον επαιρνε ολο μεσα αλλα στο τελος αρχισε να βαζει δοντια οποτε την σταματησα και την εβαλα να κατσει πανω μου οπου χοροπηδαγε αρκετα καλα.Τελικα την εβαλα στα τεσσερα στο οποιο δεν συμετειχε αλλα και δεν δυσανασχετησε γιατι την καρφωνα λιγο αγρια.Έχοντας θεα και απο το σουφριδι της εχυσα και αυτη περιμενε υπομονετικα να στραγγιξει ολο το σπερμα στη καποτα.Συνολικος χρονος σεξ 8-9 λεπτα. Συμπερασματικα η κοπελα είναι αρκετα ομορφη και ευγενικη χωρις να βιαζεται (ισως να οφειλεται στο οτι δεν υπηρχε ψυχη)και για τη δουλεια που την ηθελα (να φυγουν τα χοντρα)εμεινα ικανοποιημενος. Τιμη 15 γιουρα . Το μονο που με χαλαει ειναι ο χωρος.Άντε για δουλεια τωρα.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού