Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 236 10
Μπουρδέλα
292909
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μεταμεσονυχτια μπουρδελοτσαρκα στην φυλής για να αδειασω τα αρχιδια μου
Η πουτανα η οποία μου έκανε το κλικ τόσο από εμφάνιση όσο και από συμπεριφορά είναι η Μπιανκα. Ξανθιά, με αδύνατο σώμα, αλλά 3αρια βυζιά και πολύ όμορφη, δίχως να έχει σοβατιστει σαν μερικές σαυρες . Στο σαλόνι ήταν ευδιαθετη με ναζακια και κλείσιμο του ματιού, όλα αυτά από απόσταση, αλλά με καλή διάθεση.
Πρόγραμμα απλό.
Επειδή ήταν από τα πρώτα σπίτια πήγα μια βόλτα για κάτι καλύτερο αλλά δεν.
Έτσι ξαναγυρισα στο σπίτι όπου η Μπιανκα είχε δύο δωμάτια.
Η τσα2, μια ξανθιά 45-50, απλή γυναίκα για όσους θέλουν να ξέρουν μου είπε να περάσω στο αριστερό δωμάτιο και να την περιμένω. Πολύ ευγενική χωρίς να πιέζει
Το δωμάτιο μικρό μεν, με βρύση που είχε ζεστό νερό, καθαρό και με καθρέφτη δε.
Η Μπιανκα τελείωσε με τα 2 δωμάτια και ήρθε σε μένα, που την περίμενα με το μποξερακι μου, με φουλ διάθεση... για παράδειγμα...
-Γειά σου μωρό μου ... πωωω τι μαλλί είναι αυτό;
-Ναι, γαμησετα φουντωσε από την ζέστη
-Όχι, είναι πολύ ωραίο , οι μπουκλες είναι ο αγαπημένος μου τύπος μαλλιών (ταυτόχρονα με τα χέρια της έπαιζε με τα μαλλιά μου λες και ήμουν καμία κούκλα )
-Τι λες ρε, ο χειρότερος τύπος είναι , όταν έχει ζέστη φουντωνει και με τρώει . Λέω να τα κόψω να ηρεμησω (καλός μαλάκας και εγώ που συνεχιζα την κουβέντα)
-Όχι όχι, σου πάνε
-Λες;
-Ναι, μια φορά ένας είχε κομμένα στο πλάι τα μαλλιά του, αλλά μπροστά ήταν πολύ ψηλά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι μαζί του γιατί γελαγα χαχαχαχαχ
-
-Αλλά μην αγχώνεσαι, εσένα σου πάει...
-Καλά έλα εδώ τώρα...
Έφερα τον κώλο της να τριβει την πουτσα μου που ήταν μέσα στο μποξερακι μου και αυτή ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά. Από εκεί που μιλαγαμε σαν φιλαράκια πήρε το βλέμμα της γκομενας που περιμένει το γαμηση
Χουφτωνα τα βυζιά της, τον κώλο της και την φιλαγα στον λαιμό, ενώ αυτή χουφτωνε το εσωρουχο μου που φουσκωνε
-Ωχ, τι με περιμένει...
-Τι έγινε;
-Τι κρύβεις μέσα; για να δω
-Όχι ακόμα, δεν έχω καυλωσει τελείως
-Πάει και άλλο;
-Τριβε εσύ και θα δεις...
Εκείνη τη στιγμή είχαμε έρθει πιο κοντά αλλά δεν έκανα κίνηση, γιατί ήταν απλό πρόγραμμα, δεν ήξερα την κοπέλα και το σημαντικότερο δεν ήθελα να φάω άκυρο
-Βγαλτω να το δω.
Κατεβάζω το μποξερακι και αυτή γουρλωνει τα μάτια της.
-Πω ρε, τι είναι αυτό!!!
-Πουτσα
-Ναι αλλά είναι μεγάλη.
-Καλά δεν είναι και τέρας, δεν υπάρχουν άλλοι;
-Μωρό μου είναι μεγάλη, άκουσε με, πουτανα είμαι και ξέρω
-Καλά για να το λες
-Οι πιο πολλοί την έχουν μέχρι εδώ (μου έδειξε τέλος πάντων με βάση το εργαλειο μου, τον μέσο όρο των πελατών της). Θα με σκοτώσεις
-Δηλαδή δεν σου αρέσουν αυτά τα μεγέθη;
-Μου αρέσουν, αλλά όχι εδώ
-Ηρέμησε, θα είμαι καλός, είμαι κουρασμένος και δεν έχω όρεξη για δυνατό γαμηση
-Να το δω γιατί οι δύο προηγούμενοι με γαμησανε άσχημα
-Τι έπαθες;
-Με γαμησανε δυνατά και με πονεσανε
-Καλά εγώ θα είμαι καλός
-Ξαπλωσε και θα δούμε
Αφού ξαπλωσα με την πλάτη μου στον σκελετό του κρεβατιου ήρθε η μουνάρα και συνέχισε τα προκατ με φιλάκια στο στήθος και απαλά χαδια. Εγώ χαστουκιζα το κωλαράκι της και επεζα με τα βυζιά της δίχως να έχει θέμα.
Μετα μου εφάρμοσε τέλεια την καποτα με το στόμα της και άρχισε μια ΤΈΛΕΙΑ πιπα!!!
Πραγματικά δεν το περίμενα Η πίπα της ήταν μεγάλης διάρκειας, με και χωρίς χέρια, με παίξιμο της γλώσσας στο πουτσοκεφαλο και ματιές την ώρα που το έκανε. Σε κάποια φάση της λέω αν είναι να ξαπλωσει για να την γαμησω. Αυτή με κοιτάει, χτυπά την πουτσα μου στο στόμα της και συνεχιζε την πιπαρα της Έχοντας καυλωσει της πιάνω τα μαλλιά και την πιεζω προς τα κάτω με αυτήν να τον παίρνει όσο βαθιά μπορεί και να μένει εκεί. Όμως λιγο το δόντι που ένιωθα, λίγο και η ώρα που την ειχα έτσι την άφησα μήπως και θυμωσει . Αυτή πάλι με εξέπληξε γιατί μου έριξε πάλι μία καυλωτικη ματιά και μου έκανε deepthroat από μόνη της, μένοντας έτσι για ώρα . Επίσης της έκανα moutyfucking ενώ αυτή είχε τα χέρια της στα μπούτια μου
Στην πιπα παίρνει άριστα, παρόλο που δεν εγλυψε αρχιδια, γιατί είναι απλό πρόγραμμα και ήμουν και αξυριστος.
Την ώρα του σεξ, αφού πρώτα έβαλε κρέμα στο μουνι της, μου είπε να είμαι καλός μαζί της.
Η πρώτη στάση ήταν ιεραποστολικό με αυτήν να ανοίγει τέρμα τα ποδια της και αυτή να κοιτάει με φόβο το πως θα μπω μέσα της
Στην αρχή δεν έμπαινα όλος, αλλά όταν άνοιξε τον εμπιξα βαθιά και αυτή να βγάζει ψωνουλες. Πήγαινα σταδιακά γρήγορα αλλά αυτή φώναζε δυνατά και κάθε τρεις και λίγο σταματαγα για να την ρωτήσω αν πονάει . Αυτή μου απανταγε αρνητικά, αλλά δεν την πολυπιστευα. Κάποια στιγμή το μουνί της έγινε πιο υγρό, χαλαρωσε και άρχισε να με χαιδευει και με φιλαγε στο στήθος. Σε εκείνη την στάση πότε τα ποδια ήταν τέρμα ανοιχτά και πότε γύρω από εμένα.
Δεύτερη και τελευταία στάση αυτή από πάνω, αφού πρώτα μου είπε ότι δεν ήθελα γιατί φοβόταν... Της είπα ότι έτσι όπως δεν πόνεσε στην μια στάση δεν θα πονέσει σε αυτήν
Αρχικά, αυτή είχε τον έλεγχο και έβαζε το χέρι της στην πουτσα μου για να μην τον παίρνει όλο. Έτσι δεν γινόταν δουλειά και μετά από ένα λεπτό πήρα τον έλεγχο.
Αρχιζα να δίνω πόνο για να χυσω και αυτή έβαλε το κεφάλι της στον λαιμό μου και να σκουζει .
Οκ κοπελιά, πονάς όπως λες, αλλά και εγώ πρέπει να χυσω
Ετσι μετά από γερό σφυροκοπημα έχυσα δυνατά στην μουναρα της!!!
Όταν τελείωσα αυτή με χαιδευε και κουνουσε τον κώλο της για να στραγγιξω
Στην συνέχεια έβγαλε την καποτα και έκατσε πάνω από την πουτσα μου για να ξαναμιλησουμε.
-Σου άρεσε;
-Εννοείται Εγώ σε πονεσα;
-Όχι, ήσουν πολύ καλός, ξέρεις να γαμάς σωστά
Είπαμε και άλλα όπως ότι δουλεύει 00:00 - 6:00 κάθε μέρα και ότι από τις 3:00 - 5:00 έχει λιγότερη κίνηση αν κάποιος θέλει να περάσει παραπάνω χρόνο.
Θέμα χρόνου δεν εθιξε η κοπέλα ούτε η τσα2
Όταν έφυγα η Μπιανκα με χαιρετησε από το κουζινακι.
Για μένα ή Μπιανκα είναι μια πουτανα που συνδυάζει εμφάνιση, έχει την ομιλία να σε χαλαρωσει αν και είναι λίγο παρλαπιπω (είναι όμορφη όμως και όσο μιλάει μπορείς να χουφτωνεις βυζιά κωλο χωρίς μα και μου ). Η πίπα της με καποτα είναι τέλεια και μακράς διάρκειας με ποικιλία
Στο σεξ μου τα χάλασε.
Αν θέλω κάτι χαλαρό θα είναι πρώτη μου επιλογή
Αν θέλω να σκισω κάποια άγρια μακριά και αγαπημένοι
Για άγριο γαμηση καλή είναι η Πατριτσια από ρεμουνδου 21 ισόγειο, που θα γράψω αργότερα για αυτήν
Τσατσα τέλεια στην δουλειά της.
Δωμάτιο πολύ καλό και πως να μην ήταν όταν υπήρχε μόνο μια καποτα στον κάδο.
Πήγα με μετρό.
Καλα γαμήσια
Η πουτανα η οποία μου έκανε το κλικ τόσο από εμφάνιση όσο και από συμπεριφορά είναι η Μπιανκα. Ξανθιά, με αδύνατο σώμα, αλλά 3αρια βυζιά και πολύ όμορφη, δίχως να έχει σοβατιστει σαν μερικές σαυρες . Στο σαλόνι ήταν ευδιαθετη με ναζακια και κλείσιμο του ματιού, όλα αυτά από απόσταση, αλλά με καλή διάθεση.
Πρόγραμμα απλό.
Επειδή ήταν από τα πρώτα σπίτια πήγα μια βόλτα για κάτι καλύτερο αλλά δεν.
Έτσι ξαναγυρισα στο σπίτι όπου η Μπιανκα είχε δύο δωμάτια.
Η τσα2, μια ξανθιά 45-50, απλή γυναίκα για όσους θέλουν να ξέρουν μου είπε να περάσω στο αριστερό δωμάτιο και να την περιμένω. Πολύ ευγενική χωρίς να πιέζει
Το δωμάτιο μικρό μεν, με βρύση που είχε ζεστό νερό, καθαρό και με καθρέφτη δε.
Η Μπιανκα τελείωσε με τα 2 δωμάτια και ήρθε σε μένα, που την περίμενα με το μποξερακι μου, με φουλ διάθεση... για παράδειγμα...
-Γειά σου μωρό μου ... πωωω τι μαλλί είναι αυτό;
-Ναι, γαμησετα φουντωσε από την ζέστη
-Όχι, είναι πολύ ωραίο , οι μπουκλες είναι ο αγαπημένος μου τύπος μαλλιών (ταυτόχρονα με τα χέρια της έπαιζε με τα μαλλιά μου λες και ήμουν καμία κούκλα )
-Τι λες ρε, ο χειρότερος τύπος είναι , όταν έχει ζέστη φουντωνει και με τρώει . Λέω να τα κόψω να ηρεμησω (καλός μαλάκας και εγώ που συνεχιζα την κουβέντα)
-Όχι όχι, σου πάνε
-Λες;
-Ναι, μια φορά ένας είχε κομμένα στο πλάι τα μαλλιά του, αλλά μπροστά ήταν πολύ ψηλά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι μαζί του γιατί γελαγα χαχαχαχαχ
-
-Αλλά μην αγχώνεσαι, εσένα σου πάει...
-Καλά έλα εδώ τώρα...
Έφερα τον κώλο της να τριβει την πουτσα μου που ήταν μέσα στο μποξερακι μου και αυτή ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά. Από εκεί που μιλαγαμε σαν φιλαράκια πήρε το βλέμμα της γκομενας που περιμένει το γαμηση
Χουφτωνα τα βυζιά της, τον κώλο της και την φιλαγα στον λαιμό, ενώ αυτή χουφτωνε το εσωρουχο μου που φουσκωνε
-Ωχ, τι με περιμένει...
-Τι έγινε;
-Τι κρύβεις μέσα; για να δω
-Όχι ακόμα, δεν έχω καυλωσει τελείως
-Πάει και άλλο;
-Τριβε εσύ και θα δεις...
Εκείνη τη στιγμή είχαμε έρθει πιο κοντά αλλά δεν έκανα κίνηση, γιατί ήταν απλό πρόγραμμα, δεν ήξερα την κοπέλα και το σημαντικότερο δεν ήθελα να φάω άκυρο
-Βγαλτω να το δω.
Κατεβάζω το μποξερακι και αυτή γουρλωνει τα μάτια της.
-Πω ρε, τι είναι αυτό!!!
-Πουτσα
-Ναι αλλά είναι μεγάλη.
-Καλά δεν είναι και τέρας, δεν υπάρχουν άλλοι;
-Μωρό μου είναι μεγάλη, άκουσε με, πουτανα είμαι και ξέρω
-Καλά για να το λες
-Οι πιο πολλοί την έχουν μέχρι εδώ (μου έδειξε τέλος πάντων με βάση το εργαλειο μου, τον μέσο όρο των πελατών της). Θα με σκοτώσεις
-Δηλαδή δεν σου αρέσουν αυτά τα μεγέθη;
-Μου αρέσουν, αλλά όχι εδώ
-Ηρέμησε, θα είμαι καλός, είμαι κουρασμένος και δεν έχω όρεξη για δυνατό γαμηση
-Να το δω γιατί οι δύο προηγούμενοι με γαμησανε άσχημα
-Τι έπαθες;
-Με γαμησανε δυνατά και με πονεσανε
-Καλά εγώ θα είμαι καλός
-Ξαπλωσε και θα δούμε
Αφού ξαπλωσα με την πλάτη μου στον σκελετό του κρεβατιου ήρθε η μουνάρα και συνέχισε τα προκατ με φιλάκια στο στήθος και απαλά χαδια. Εγώ χαστουκιζα το κωλαράκι της και επεζα με τα βυζιά της δίχως να έχει θέμα.
Μετα μου εφάρμοσε τέλεια την καποτα με το στόμα της και άρχισε μια ΤΈΛΕΙΑ πιπα!!!
Πραγματικά δεν το περίμενα Η πίπα της ήταν μεγάλης διάρκειας, με και χωρίς χέρια, με παίξιμο της γλώσσας στο πουτσοκεφαλο και ματιές την ώρα που το έκανε. Σε κάποια φάση της λέω αν είναι να ξαπλωσει για να την γαμησω. Αυτή με κοιτάει, χτυπά την πουτσα μου στο στόμα της και συνεχιζε την πιπαρα της Έχοντας καυλωσει της πιάνω τα μαλλιά και την πιεζω προς τα κάτω με αυτήν να τον παίρνει όσο βαθιά μπορεί και να μένει εκεί. Όμως λιγο το δόντι που ένιωθα, λίγο και η ώρα που την ειχα έτσι την άφησα μήπως και θυμωσει . Αυτή πάλι με εξέπληξε γιατί μου έριξε πάλι μία καυλωτικη ματιά και μου έκανε deepthroat από μόνη της, μένοντας έτσι για ώρα . Επίσης της έκανα moutyfucking ενώ αυτή είχε τα χέρια της στα μπούτια μου
Στην πιπα παίρνει άριστα, παρόλο που δεν εγλυψε αρχιδια, γιατί είναι απλό πρόγραμμα και ήμουν και αξυριστος.
Την ώρα του σεξ, αφού πρώτα έβαλε κρέμα στο μουνι της, μου είπε να είμαι καλός μαζί της.
Η πρώτη στάση ήταν ιεραποστολικό με αυτήν να ανοίγει τέρμα τα ποδια της και αυτή να κοιτάει με φόβο το πως θα μπω μέσα της
Στην αρχή δεν έμπαινα όλος, αλλά όταν άνοιξε τον εμπιξα βαθιά και αυτή να βγάζει ψωνουλες. Πήγαινα σταδιακά γρήγορα αλλά αυτή φώναζε δυνατά και κάθε τρεις και λίγο σταματαγα για να την ρωτήσω αν πονάει . Αυτή μου απανταγε αρνητικά, αλλά δεν την πολυπιστευα. Κάποια στιγμή το μουνί της έγινε πιο υγρό, χαλαρωσε και άρχισε να με χαιδευει και με φιλαγε στο στήθος. Σε εκείνη την στάση πότε τα ποδια ήταν τέρμα ανοιχτά και πότε γύρω από εμένα.
Δεύτερη και τελευταία στάση αυτή από πάνω, αφού πρώτα μου είπε ότι δεν ήθελα γιατί φοβόταν... Της είπα ότι έτσι όπως δεν πόνεσε στην μια στάση δεν θα πονέσει σε αυτήν
Αρχικά, αυτή είχε τον έλεγχο και έβαζε το χέρι της στην πουτσα μου για να μην τον παίρνει όλο. Έτσι δεν γινόταν δουλειά και μετά από ένα λεπτό πήρα τον έλεγχο.
Αρχιζα να δίνω πόνο για να χυσω και αυτή έβαλε το κεφάλι της στον λαιμό μου και να σκουζει .
Οκ κοπελιά, πονάς όπως λες, αλλά και εγώ πρέπει να χυσω
Ετσι μετά από γερό σφυροκοπημα έχυσα δυνατά στην μουναρα της!!!
Όταν τελείωσα αυτή με χαιδευε και κουνουσε τον κώλο της για να στραγγιξω
Στην συνέχεια έβγαλε την καποτα και έκατσε πάνω από την πουτσα μου για να ξαναμιλησουμε.
-Σου άρεσε;
-Εννοείται Εγώ σε πονεσα;
-Όχι, ήσουν πολύ καλός, ξέρεις να γαμάς σωστά
Είπαμε και άλλα όπως ότι δουλεύει 00:00 - 6:00 κάθε μέρα και ότι από τις 3:00 - 5:00 έχει λιγότερη κίνηση αν κάποιος θέλει να περάσει παραπάνω χρόνο.
Θέμα χρόνου δεν εθιξε η κοπέλα ούτε η τσα2
Όταν έφυγα η Μπιανκα με χαιρετησε από το κουζινακι.
Για μένα ή Μπιανκα είναι μια πουτανα που συνδυάζει εμφάνιση, έχει την ομιλία να σε χαλαρωσει αν και είναι λίγο παρλαπιπω (είναι όμορφη όμως και όσο μιλάει μπορείς να χουφτωνεις βυζιά κωλο χωρίς μα και μου ). Η πίπα της με καποτα είναι τέλεια και μακράς διάρκειας με ποικιλία
Στο σεξ μου τα χάλασε.
Αν θέλω κάτι χαλαρό θα είναι πρώτη μου επιλογή
Αν θέλω να σκισω κάποια άγρια μακριά και αγαπημένοι
Για άγριο γαμηση καλή είναι η Πατριτσια από ρεμουνδου 21 ισόγειο, που θα γράψω αργότερα για αυτήν
Τσατσα τέλεια στην δουλειά της.
Δωμάτιο πολύ καλό και πως να μην ήταν όταν υπήρχε μόνο μια καποτα στον κάδο.
Πήγα με μετρό.
Καλα γαμήσια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2018
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2018
Καλη κριτικη δε λεω.. αλλα που στο διαολο βρισκεις ορεξη κ χρονο κ γραφεις τοσο κατεβατα; Εχω θελω να ανεβασω 1 κριτικη απο τα 4-5 μπουρδελα που πηγα τελευταια κ πρεπει να την ..προγραμματισω!!
mounakias*
20 Νοεμβρίου, 2018
Αυτή μέχρι την προηγούμενη βδομάδα έκανε ελ.στοματικο, τελειωτικό στα βυζιά.τωρα κάνει απλό?
Tsarkalakos
20 Νοεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Σε εμένα και σε άλλον συναγωνιστή που περίμενε στο σαλόνι ανακοίνωσε απλό.
quaresma17.6
20 Νοεμβρίου, 2018
Γράφω όταν έχω όρεξη και χρόνο
quaresma17.6
20 Νοεμβρίου, 2018
το στυλ της κριτικής σου μου θυμίζει τον αείμνηστο Φανούρη σε βελτιωμένη έκδοση. Άξιος !!!
D
digger
21 Νοεμβρίου, 2018
Φίλε digger ποιος είναι αυτός;
quaresma17.6
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6