Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 112 10
Μπουρδέλα
153251
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Χθες βράδυ ξαναεπισκέφθηκα την αγαπημένη μου πουτ**ίτσα, την Έλενα. Ναί, το σπίτι είναι αρκετά απομακρυσμένο & κουράζεται -όπως γράφει ο προηγούμενος- κάποιος με τα πόδια. Έφτασα εδώ αργά το βράδυ & με υποδέχτηκε η Κυρία στην υπηρεσία. Ας παρακολουθήσουν οι αντίστοιχοι/ες εργαζόμενοι/ες σε άλλους οίκους,
την συμπεριφορά-σεμινάριο της Κυρίας εδώ, γιά να μαθαίνουν. Τα "είπαμε" με την ευγενέστατη τσατσά & πέρασα στο καθαρώτατο δωμάτιο. Γιά την Έλενα, τα έχω ξαναγράψει. Ψηλή, πρόσχαρη, ευγενική, πεντακάθαρη. Χαριτομενιά!! που λέει ο ΛΕ-ΠΑ.
Κάθε φορά που βρίσκομαι με το υπέροχο αυτό "πλάσμα" χάνω την αίσθηση του χρόνου & συλλογιέμαι, πως τουλάχιστον έτσι, είναι η Παραδείσια συναισθησιακή κατάσταση! Δεν αρνείται -πλην κώλου & ακάποτου- ότι ζητώ. Παρά το ότι ήταν πολλές ώρες στη "δουλειά", δεν έδειχνε ίχνος κόπωσης. Συμμετοχή ανυπόκριτη, πρωτοβουλίες που μ΄εξιτάρουν, φιλική, ανθεκτική, άγρια, αισθησιακή. ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ-ΛΑ-ΝΤΗ.
"Όλα τα σ'αγαπώ
αξίζεις να στα πω
...... .......
που ακούστηκαν στη γη
πιστεύω πως τ'αξίζεις
& γιά σένα τα 'χουν πεί"
Νότης-Σφακιανάκης
την συμπεριφορά-σεμινάριο της Κυρίας εδώ, γιά να μαθαίνουν. Τα "είπαμε" με την ευγενέστατη τσατσά & πέρασα στο καθαρώτατο δωμάτιο. Γιά την Έλενα, τα έχω ξαναγράψει. Ψηλή, πρόσχαρη, ευγενική, πεντακάθαρη. Χαριτομενιά!! που λέει ο ΛΕ-ΠΑ.
Κάθε φορά που βρίσκομαι με το υπέροχο αυτό "πλάσμα" χάνω την αίσθηση του χρόνου & συλλογιέμαι, πως τουλάχιστον έτσι, είναι η Παραδείσια συναισθησιακή κατάσταση! Δεν αρνείται -πλην κώλου & ακάποτου- ότι ζητώ. Παρά το ότι ήταν πολλές ώρες στη "δουλειά", δεν έδειχνε ίχνος κόπωσης. Συμμετοχή ανυπόκριτη, πρωτοβουλίες που μ΄εξιτάρουν, φιλική, ανθεκτική, άγρια, αισθησιακή. ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ-ΛΑ-ΝΤΗ.
"Όλα τα σ'αγαπώ
αξίζεις να στα πω
...... .......
που ακούστηκαν στη γη
πιστεύω πως τ'αξίζεις
& γιά σένα τα 'χουν πεί"
Νότης-Σφακιανάκης
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα