Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 75 10
Μπουρδέλα
135698
Γενική βαθμολογία
1.9
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Ενα απο τα πιο άθλιο γαμήσια που έχω κάνει....
το μπουρδε΄λο σκοτεινό δεν έβλεπα την μύτη μου...
ο τσάτσος ενοχλητικότατος και πιεστικός να περάσω ντε και καλά.
Κοπέλα μια ελληνίδα μιλφ αδύνατη, με γυαλιά μυωπιας , φορούσε κάτι σαν ολόσωμο μαγιίο.
Το μόνο ωράιο απάνω της ηταν ο κωλος της....κατά τα άλλα ασχημη.
Τιμώρησα για ακόμη μια φορά τον εαυτό μου....
εκανα το λάθος να περάσω στο άθλιο δωμάτιο.
Η κοπέλα εκανε μια απο τις χειρότερες πίπες και μετά στηθηκε στα 4, το μουνί πρέπει να είχε ένα σωληνάριο κρεμα μεσα...
συμμετοχή, διαθεση 0...
ξενέρωσα , σηκώθηκα ντύθηκα και έριξα κάτι γαμωσταυριδια σε αυτή και στον πουστροτσάτσο και έφυγα.
το μπουρδε΄λο σκοτεινό δεν έβλεπα την μύτη μου...
ο τσάτσος ενοχλητικότατος και πιεστικός να περάσω ντε και καλά.
Κοπέλα μια ελληνίδα μιλφ αδύνατη, με γυαλιά μυωπιας , φορούσε κάτι σαν ολόσωμο μαγιίο.
Το μόνο ωράιο απάνω της ηταν ο κωλος της....κατά τα άλλα ασχημη.
Τιμώρησα για ακόμη μια φορά τον εαυτό μου....
εκανα το λάθος να περάσω στο άθλιο δωμάτιο.
Η κοπέλα εκανε μια απο τις χειρότερες πίπες και μετά στηθηκε στα 4, το μουνί πρέπει να είχε ένα σωληνάριο κρεμα μεσα...
συμμετοχή, διαθεση 0...
ξενέρωσα , σηκώθηκα ντύθηκα και έριξα κάτι γαμωσταυριδια σε αυτή και στον πουστροτσάτσο και έφυγα.
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2012
φίλε Zero, η κριτική λόγω παλιότητας (2009) αλλά κυρίως ΛΟΓΩ και της ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ, μάλλον δεν αναφέρεται στην σημερινή Τσέχα (??) μίλφ-Αλεξάνδρα ! Μήπως πρέπει να γίνει η σχετική αποκατάσταση, μια κ είσαι admin ?
sakarvats
04 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
ναι φιλε sakarvats δεν αναφερεται στην τωρινη "τσεχα αλαξανδρα" αλλα σε μια φόλα αλεξάνδρα που ειχα παρει εκει πριν 3 χρόνια οταν το σπίτι ηταν ρημαδι και πριν κανει ανακαινηση. αλλωστε φαινεται και απο την περιγραφη της κοπέλας , οσο και απο την περιγραφη του μπουρδελου οτι τα παντα τότε ηταν διαφορετικά ...
ZeroTolerance
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2