Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 305 10
Μπουρδέλα
302934
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλησπέρα σε όλους, πριν λίγο στο Βέργας 3 στο δεξιά ισόγειο γευτικα την νέα κοπέλα την Σάρα. Είναι πολύ όμορφη κατ'εμε μακριιά μαύρα μαλλιά υψος κάπου στο 1.75 χωρις τις "γόβες" της όμορφο στενόμακρο προσωπο με θηλυκά χαρακτηριστικά εκφραστικά ματια καλοσχηματισμένα χείλη τα οποια τα προσφέρει φιδωλα στα φιλιά. Δεν είναι καινούργια στο άθλημα όμως δεν εχει και πολλά χιλιόμετρα. Ελληνικά μαλλον δεν μιλάει συνεννοηθήκαμε λιγο στα αγγλικα. Είναι απλόχερη στις αγγαλιες στα χαδια στα φιλια στο κορμι στα οποια και είναι και πολύ δεκτική δείχνοντας να τα απολαμβάνει ιδιαίτερα. Η Σάρα εχει εκπληκτική λευκή επιδερμίδα πολύ απαλη όχι σφιχτή αλλα ουτε και πλαδαρή χαίρεσαι να την χαιδευεις να την αγγίζεις. Στο 69 το απολαμβάνει με βογγιτα και αναστεναγμούς όχι όμως κατι αληθινο… Το μουνάκι της αν και με κρεμα ηταν ευχαριστο και καθαρο. Δέχεται το σφυροκόπημα ανελέητα από κάθε σταση και δίχνει να το απολαμβάνει όταν η καυλωμένη πουτσα χτυπά δυνατά την μήτρα της. Μεγάλη απολαυση να γαμας μια τέτοια γυναίκα και να την βλέπεις. Αν δεχόταν τα φιλιά θα ήταν όλα τα λεφτα στα υπέροχα πόδια της. Α τι να πω για το τσιμπούκι της τον παίρνει όλον μέσα αχορταγα με πολύ σαλιο για όση ωρα την αφήσεις και βέβαια με καθοδήγηση εγλυψε και φίλισε τις τρελαμένες μπαλες με όλη της την καυλιάρικη μανία. Μα πάνω απο όλα η ευχαρίστηση ήταν δική μου.
Η Σάρα έιναι μια αληθινή γυναίκα με όρεξη ας την απολαύσουμε!!
Καλη συνέχεια σε όλους
Αυτά απο εμένα.
Η Σάρα έιναι μια αληθινή γυναίκα με όρεξη ας την απολαύσουμε!!
Καλη συνέχεια σε όλους
Αυτά απο εμένα.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Πρόκειται για μια μελαχρινή ψηλή κοπέλα με γωνιώδες πρόσωπο, όμορφο στον τύπο του και καλό σώμα με λίγο παραπάνω λίπος από το μοντελέ-Fit.
Έδειξε δεκτικότητα σε προκαταρκτικά με φιλιά και χάδια στο σώμα (όχι στο στόμα) και γενικά μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν βιάζεται. Βέβαια δεν είχε κόσμο όταν πήγα. Με άφησε να έχω πλήρη πρωτοβουλία από την αρχή και επιβραβεύτηκε με δυνατό βαθύ σφυροκόπημα το οποίο της άρεσε. Γενικά μου έδωσε κι εμένα την εντύπωση ότι αποδίδει καλύτερα όταν την καθοδηγούν (με καλό τρόπο φυσικά).
Ελπίζω να μείνει έτσι γιατί μόλις ξεκίνησε.
Καλό επίσης το ντουζάκι που υπάρχει στο δωμάτιο να έχει φως και ζεστό νερό...