Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Περασμένα μεσάνυχτα και περίπου κατά τις 2 όντας η γκόμενα με περίοδο σκέφτηκα να πεταχτω μια τσάρκα στο εξωτικό μεταξομπαγκλαντες για ξεφόρτωναν. Μετά από μια σύντομη βόλτα και προεπισκόπηση των τραγωδιών που παιζανε, κοινώς πουτανες στα τελευταία ένσημα μπαίνω στο συγκεκριμένο σπιτάκι.

Πολλές φορές έχω βρει δυνατά μουνάκια όπως η Ελενάρα αλλά και στο παρελθόν η αγαπημένη Λώρη που μου είχε ρουφήξει αρκετά δεκαρικα μαζι με σπέρμα. Η τύχη μου όμως δεν ήταν το ίδιο καλή αυτή τη φορά. Ανοίγω την πορτα... Αυτή που δεν εχει δει λάδωμα προφανώς πότε, ανεβαίνω τα σαπια σκαλιά και βλέπω ένα παρεάκι αραβοπακιδων και λοιπών ξεφτιλαρέων. Κοντοστεκομαι στα σκαλιά προσευχόμενος μην υποχωρήσει η σκάλα με με βρουν κάτω από τίποτα μπάζα και περίμενω την ψωλορουφιχτρα. Σκάει το γκομενάκι ένα κοντό ξανθό με ωραίο κορμί και βυζους που αναθαρρησα και είπα αυτά τα μασταρια θέλω να τα ζουλιξω.

Αποχωρεί η βρωμοπαρεα των σκατενιων επενδυτών ΣΥΡΙΖΑ δίνω τον παρά μου και μπαίνω στο δωμάτιο των αναστεναγμων. Μετά από μερικά λεπτά σκάει η καβλα με αρκετά καλή διάθεση. Αρχίζουμε τα χουφτωματα και τα χάδια και ξεκινά το παραμύθιιιι

Μόνο πίπα μου λέει...

Γιατί;
Γιατί είναι μεγάλος και δε χωράει
Σιγά που δε χωράει της λέω... Άμα είναι τα λεφτά μου και τα λέμε. Όχι μου λέει να το κάνουμε κανονικά και σιγά. Επειδή το κορμί μου άρεσε πολύ και ο ψωλος μου ήταν κάγκελο λέω δε γαμιεται πάμε.

Μαλακία μου συναγωνιστές.... Μέγιστη μαλακία και την πάτησα σα πρωτάρης. Μέτρια πίπα με μεγάλη προσπάθεια να με κάνει να χύσω. Σουτιέν δεν έβγαλε μόνο πέταξε έξω τα βυζιά της και στο γαμησι μόνο που δεν έγινε Spiderman να σκαρφαλώσει στον τοίχο.

Σάσα πριν μπει στο δωμάτιο έσβησε και τα φώτα γιατί λέει είναι παντρεμένη. Φόραγε βερα πάντως. Στο τέλος της τα πέταξα με μαλακία στα βυζιά αφού κοντεβα να ξενερώσω και να φύγω αχυστος. Γενικά δεν την προτεινω, δε θα την ξαναπηδηξω στάνταρ και είναι κρίμα γιατί ήταν κορμάρα. Από φάτσα φέρνει λίγο σε γιαζεφ Γκμοχ....

Το νου σας μάγκες!!! Καλά να περνάτε καλά να γαματε και πάντα με προσοχή και σκούφο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2018
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
pantero
Ενεργό Μέλος
27
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Μανωλης Κρητικος, Gator9, Ημεδαπος και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2018
Χαχαχαχα . Ρε η Φωτεινη-Γκμοχ ! Σιγά μη και δεν αντέχει .
Αυτό δε το "παντρεμένη" το λέει χρόνια . Στ αρχιδια μου της είχα πει κι εγώ , όταν μου είχε πει περί γάμου. Πάντως άχυστος δεν έχω φύγει μαζι της .
Χααααχαχα .
10 Σεπτεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άκυρη πρύτανη μου, άκυρη. Η καριολα μέχρι το πουτσοκέφαλο με άφηνε να μπω.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2