Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 112 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έλειπα από Αθήνα το τελευταίο διάστημα κι επιστρέφοντας πέρασα απ΄τούς "οίκους". Παρκάρισα έξω ακριβώς απ΄το ενλόγω ίδρυμα και μπήκα. Με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία, στο ευρύχωρο και καθαρό σαλόνι. Σε λίγο εξέρχεται του δωματίου το κορίτσι και εμφανίζεται μπροστά μου.

Επειδή είμαι νέο μέλος στο site, δεν επιτρέπουν να βαθμολογήσω πάνω από 8. Η Ελένα είναι πανέμορφη, λεπτή, γλυκιά, ψηλή γιά τα γυναικεία standart΄s, με καστανόμαυρα ωραία μαλλιά και πρασινογάλαζα πονηρά μάτια. Το 10 άριστα, της αξίζει γιά την εμφάνιση. Είναι όμως λίγο, γιά το πεδίο διάθεση/συμμετοχή.

Μπαίνω στο αρκετά καθαρό δωμάτιο και μετά από λιγάκι μπαίνει και η Ελένη. Συμπεριφορά ευγενική, πολιτισμένη. Ύστερα από χαδάκια, σε στήθος, ώμους, κ.α. αρχίζει να τρίβεται με το υπέροχο νεανικό της σώμα, στο δικό μου. Δεν δυσανασχέτησε στο χούφτωμα, ούτε στα χαδάκια και φιλιά μου, στα βυζάκια και τις ρωγούλες της. Στη συνέχεια κι ενώ έχω "πρηστεί" αρκετά, αρχίζει φιλιά απ'το στήθος και κατεβαίνει προς το επίμαχο σημείο γλύφωντας και φιλώντας με. Συνεχίζει να γλύφει (πάντα κοιτώντας με) τον π****ο και τα α***δια μου, τα οποία περιποιήθηκε δεόντως! Φόρεσε το προφυλακτικό, κι "άρχισαν τα όργανα".

Παιδιά: τόσο βαθιά, υγρή, εξουθενωτική, "μαυλιστική" πίπα, ούτε οι experts στο είδος Γαλλιδούλες, δεν μου έχουν κάνει. Αφέθηκα στο στόμα της κι ήρθαμε σε 69 στάση όπου γεύθηκα το ροδαλό, καυλωμένο και κυρίως, καθαρότατο, μυρωδάτο μ***άκι της. Δεν άντεξα πολύ και ο ζωικός ζωμός μου, γέμισε το καποτίδιο. Η Έλενα συνέχισε να με ρουφάει και να με χα΄ι΄δεύει. Κάτι ασύληπτο, φανταστικό....! μιά παραδείσια αίσθηση με πλημμύρισε.

Έφυγα εκστασιασμένος, μ΄αυτή την αίσθηση και τη βεβαιότητα της επανόδου.

Παιδιά: μην χάνεται τέτοια κορίτσια.

Και με 20 ευρώ έ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0