Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 49 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μια και από ότι άκουσα θα μας ξαναέρθει, ας υπάρχει για να ενημερώνει...

Απογευματάκι στην πόλη, και η επανεμφάνιση της αγαπημένης Μαρίας με τράβηξε αμέσως στον παράδρομο.

Η τσατσά παρουσίασε την Μαρία η οποία μόλις με είδε έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο και ήρθε και με καβάλησε στην καρέκλα. Φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ, και πέρασα γρήγορα στο δωμάτιο.

2-3 λεπτά μετά ήρθε η κοπέλα πάλι με το τεράστιο χαμόγελο και την καλή διάθεση που σε κάνει να νιώθεις πασάς. Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή και με υπέροχο κορμί. Αν και δεν το συνηθίζει, τα φιλάκια στο λαιμό και το μάγουλο μετατράπηκαν σε παθιασμένα γλωσσόφιλα κάνοντας με αεροπλάνο σε δευτερόλεπτα. Κατέβηκε για ισπανική και δεν άφησε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο πριν αρχίσει την τσιμπουκοδρομία. Την σταμάτησα για να την περιποιηθώ και εγώ και απόλαυσα το μουνάκι της για αρκετή ώρα.

Καβάλησε και κουνήθηκε άριστα δίνοντας απλόχερα φιλιά. Για να την θαυμάσω και από πίσω στην έστησα στα 4 όπου στήθηκε άριστα, και φάνηκε ξανά το γυμνασμένο κορμί της (η πλατάρα και ο κώλος της όλα τα λεφτά!!)

Με δυνατές πιστονιές ήρθε το τέλος. Όταν στράγγισα βγήκε προσεκτικά και έφερε χαρτί για να βοηθήσει στην καθαριότητα. Έμεινε μαζί μου μέχρι να ετοιμαστώ και κατεβήκαμε μαζί από το δωμάτιο. Τα φάνταρα που περίμεναν χάζεψαν με την εικόνα της και έβγαλαν όλοι το πορτοφόλι τους για να πάρουν σειρά.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη, αν και νομίζω ότι αυτό το κορίτσι απλά "το έχει"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
GioCha
Σπουδαίος
108
Πόντοι:
3.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alkisxania, Ettore, rimondi και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού