Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μεταμεσονύχτια περιπλάνηση στους δρόμους του Μεταξιού! Ξημερώματα Κυριακής 5/8/2018, τουτέστιν ιν σατερντέι νάιτ φήβερ! Εν αρχή διαπιστώνω, απουσία ξανθών λευκόσαρκων πιπινιών! Δεν έχω εξήγηση γιατί; Και τα σαλόνια γεμάτα ισλαμοπιθήκια ομιλούντα την βαρβαρικήν-αραβικήν, όπως επίσης ινδούς και πάκια! Συνάντησα και κάποιους νεαρούς που μιλούσαν ιδίωμα Ελληνικής, αλλά ήταν σκουρόχρωμοι και δεν κατάλαβα αν ήταν Κύπριοι ή άραβες μεγαλωμένοι εν Ελλάδι! Τέσπα!

Κατέληξα στο Λεωνίδου 28, στον ημιόροφο (ο οίκος διαθέτει και 1ο όροφο, το πέρασμά μου από το Μαθηματικό Αθηνών μου δημιουργεί εμμονές ακριβείας, μη με παρεξηγείτε!).

Ο μουσάτος τσάτσος μου παρουσιάζει «το κορίτσι του» που κάνει φούλ πρόγραμμα, το δηλαδή προσφέρει κουλούρι! Η κοπέλα είναι λευκόσαρκη, ξανθοκάστανη, σχετικώς γλυκιά στο πρόσωπο, φοράει μπέιμπι-ντολ, βυζί εναμισάρι και πεσμένο, όπως το εκτιμώ μέσα από το μπούστο, καθότι είναι άνευ σουτιέν! Εκ των υστέρων διάβασα κάποιες κριτικές για μια Μαρία στο Λεωνίδου 28, νομίζω ότι η δικιά μου Μαρία είναι διαφορετική από αυτή που περιγράφουν οι συναγωνιστές! Στη δική μου, με καυλώνει η μεγάλη της περιφέρεια που προβάλει κάτω από την κοντή φουστίτσα του μπέιμπι-ντολ. Και περνάω!

Στο δωμάτιο ο τσάτσος μου λέει ότι θα αργήσει λίγο! Η κοπέλα περνάει στο διπλανό μου δωμάτιο που το χωρίζει μια ξύλινη πορταρία! Παρέλειψα να αναφέρω ότι ο οίκος παραμένει ο αυτός δεκαετίες τώρα, δηλαδή όχι ανακαίνιση, όχι τηλεόραση, όχι λουξ κρεβάτι! Κρεβάτι ντιβανικασέλα δεκαετίας 70, μια καρέκλα, νιπτήρας και καθρέπτες στον τοίχο και την πορταρία. Και! Διαθέτει αιρ-κοντίσιον σε λειτουργία! Λόγω πορταρίας ακούω την κοπέλα να βγάζει ψεύτικα βογγητά και να διαλέγεται με τον πελάτη που δεν μπορεί να χύσει! Η φάση διαρκεί κανα τέταρτο! Ο τσάτσος της χτυπάει και η κοπέλα απαντάει «σε λίγο»! Σε 2-3 λεπτά ακούω να γελάει και να μιλάει με τον πελάτη! Συμπεραίνω ότι ο συναγωνιστής επιτέλους έχυσε! Τα γράφω αυτά για να πω ότι η κοπέλα είναι ιδιαίτερα ανεκτική και υπομονετική.

Σε λίγο έρχεται σε μένα! Συστήνεται ως Μαρία, από Τσεχία! Είναι 23 χρονών, στην Ελλάδα 10 χρόνια και δουλεύει μπουρδέλο 3 χρόνια, πάντα κατά τα λεγόμενά της! Στη θέα του παλαμαριού, δηλώνει αδυναμία να δώσει κώλο, αλλά εγώ της ζητάω να κάνουμε μια προσπάθεια! Μου βάζει καπότα. Τη στήνω στα τέσσερα και απολαμβάνω τα ολόλευκα, αφράτα και βελουδένια κωλομέρια της. Φιλιά στην κωλάρα της. Ροδέλα δίφραγκο! Τετοιο μέγεθος γαμάω μόνο χωρίς καπότα, αλλά δεν κάνω τέτοιες ταρζανιές στα μπουρδέλα! Για να την αποσπάσω και να κάτσει, τη ρωτάω για τον προηγούμενο. Ήταν 19χρονος και δεν μπορούσε να χύσει αν δεν τον έπαιζε μόνος του, μου λέει! Ο μικρός έχει δρόμο μπροστά του, σκέφτομαι, χα χα! Προσπαθώ δυο φορές να την καρφώσω στον κώλο αλλά δεν τον παίρνει, δεν καλοστήνεται, αλλά και εγώ δεν πολυσπρώχνω γιατί φοβάμαι τις μελανιές. Φιλιά ξανά στα κωλομέρια και τη γυρίζω για ιεραποστολικό. Το βυζί πεσμένο και ρώγες σε χρώμα ασπουδερό-ρόζ! Κάποτε γάμαγα μια βρετανίδα με ολόλευκες ρώγες! Μου τη θύμισε! Πιπιλάω τις ρωγίτσες της και της τον χώνω στο μουνί. Στενή! Πουτσιές για κανα-δίλεπτο και ξεφορτώνω! Μένω μέσα και μου πιάνει τα αρχίδια. Της ζητάω να τα αρμέξει, το κάνει μαλακά και γελώντας!

Φοράει το μπέιμπι-ντολ πριν βγεί στο σαλόνι. Πεταχτά φιλιά και χαμόγελα! Καλή και φιλότιμη εργάτρια! Συστήνεται, ευχαρίστως!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
578
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, Andrew256, ThE και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού