Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 282 10
Μπουρδέλα
263690
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
για την βερονικα δεν θα κουράσω...τα έχουν πει όλα οι προηγούμενοι....
Θα σταθώ στην απαράδεκτη συμπεριφορά της θειτσας που είναι ΤΣΑΤΣΑ...
Οταν λοιπόν μπήκα τα δωμάτια όλα πιασμένα και την ρωτάω ποσά έχει ακόμα?
Μου άπαντα 2 και μετά εσυ...
Μπαίνω μέσα στις 12:55 μπαίνει το κοριτσι σε έτερο συναθλητή, η ώρα είχε πάει 13:30 και ακόμα δεν είχε βγει.... Στις 13:35 ακούω να βγαίνει και να μπαίνει στο άλλο δωμάτιο.... Στις 13:36 ακριβός η κάρΙΑ η τσάτσα χτυπάει την πόρτα του δωματίου για να τελείωση το κορίτσι.
Στις 13:40 μπαίνει σε μένα... μου ζητάει συνγωμη για την καθυστέρηση και ότι ειχε το 1 δωμάτιο για 30 λεπτά πληρωθεί... με πλακώνει σε ενα τσιμπούκι και μέσα σε ενα 10 λεπτό με τελείωσε με αυτού.... Δεν ηθελα κατι άλλο με τα διαολιά που είχα
βγαίνω έξω και ρίχνω ένα Χέσιμο στην τσατσά οτι έπρεπε να με ειχε ενημέρωσε και οτι δεν ειμαι υποχρεωμένος να περιμένω χωρίς να ξέρω... και μου απάντησε ένα απλό συγνώμη.
ΜΩΡΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!
Θα σταθώ στην απαράδεκτη συμπεριφορά της θειτσας που είναι ΤΣΑΤΣΑ...
Οταν λοιπόν μπήκα τα δωμάτια όλα πιασμένα και την ρωτάω ποσά έχει ακόμα?
Μου άπαντα 2 και μετά εσυ...
Μπαίνω μέσα στις 12:55 μπαίνει το κοριτσι σε έτερο συναθλητή, η ώρα είχε πάει 13:30 και ακόμα δεν είχε βγει.... Στις 13:35 ακούω να βγαίνει και να μπαίνει στο άλλο δωμάτιο.... Στις 13:36 ακριβός η κάρΙΑ η τσάτσα χτυπάει την πόρτα του δωματίου για να τελείωση το κορίτσι.
Στις 13:40 μπαίνει σε μένα... μου ζητάει συνγωμη για την καθυστέρηση και ότι ειχε το 1 δωμάτιο για 30 λεπτά πληρωθεί... με πλακώνει σε ενα τσιμπούκι και μέσα σε ενα 10 λεπτό με τελείωσε με αυτού.... Δεν ηθελα κατι άλλο με τα διαολιά που είχα
βγαίνω έξω και ρίχνω ένα Χέσιμο στην τσατσά οτι έπρεπε να με ειχε ενημέρωσε και οτι δεν ειμαι υποχρεωμένος να περιμένω χωρίς να ξέρω... και μου απάντησε ένα απλό συγνώμη.
ΜΩΡΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2018
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5