Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
- Μου Αρεσει Να Βλεπω Το Ποτηρι Μισογεματο -

Το Ειχε Η Μερα Εχτες & Το Ονομα (Αννα) Φαινεται (Διαβαζα Πριν Απο Λιγο Κριτικη Για Την Αννα Φυλης 80 !) Για Να Μην τα Πολυλογω Βγαινει Η Κοπελα Στο Σαλονι & Ο Τσατσος Μου Λεει Τιμες (Θεικο Το Σχολιο Του gangstaXZ Περι Μαρκαριαν !! Φτυστος Μαρκαριαν Ειναι Ο Κυρ Μανωλης) & Ετσι Δινω Τα 20 Ευρο & Περναω Στο Δωματιο (Αν & Το Ενστικτο Μου Μου Ελεγε Να Φυγω...Ειναι Η Πρωτη Φορα Που Του Παω Κοντρα) Για Τα Περαιτερω. Μετα Απο Λιγο Ερχετε Η Αννουλαααα....Ξενερωμα Νο 1...Μου Πιανει Τον Μπεκο Τον Κουναει Κανα Δυο Φορες Σαν Καλαμακι Στο Φραπογαλο & Μου Φοραει Το Προφυλακτικο...Μαλακια Βεβαια Μιας & Αντι Να Σκληραινει Ο Μπεκος Γινοτανε Ολο Και Πιο Ευπλαστος !!! Ξενερωμα Νο 2...Αρχιζει & Τον Παιρνει Πιπα (ο Θεος να Την Κανει) Βαζω Τα Χερια Μου Ελαφρα Στο Κεφαλι Της...Τραβιετε & Μου Λεει Μη Με Πιανεις Στο Προσωπο Γιατι Βαζουμε Κρεμες Εμεις Εδω Οταν Δουλευουμε...(Παει Καλαααα Λεω)...Αρχιζω Τις Χαιδευω Τις Ρωγες Δεν Ειπε Τπτ...Παω Να Τις Γλυψω Λιγο Μου Λεει Οχι Γλυψιματα Μονο Φιλακια...Αντε Λεω Να Δουμε...Ξενερωμα Νο 3...Ενω Συνεχιζε Την Πιπα (Ο Θεος Να Την Κανει) Παω Να Την Χαιδεψω Στο Μουνακι Της, Τραβιετε & Μου Λεει Μη Το Κανεις Αυτο Διοτι Εμεις Εδω Περναμε Γιατρους & Τα Χερια Του Καθε Πελατη Ειναι Βρωμικα !!! Εκνευριζομαι & Της Λεω Θα Με Αφησεις Να Κανω Τπτ ? Μου Απανταει Σαν Τι Θελεις Να Κανεις ? Της Εξηγω (Τα Βλεπετε Παραπανω Τι Ηθελα Να Κανω) & Μου Απανταει Το Θειικο...Δεν Μπορεις Να Κανεις Αυτα Που Θελεις Εδω Διοτι Εμας Εδω Ειναι Η Δουλεια Μας & Δεν Γινετε Να Κανει Ο Πελατης Οτι Θελει !!! Σκεφτομαι & Εγω...Που Γαμω Στη Φυλης Σχεδον Μερα Παρα Μερα (Τον Τελευταιο Καιρο) Γιατι Κανω Αυτα & Αλλα Πολλα Χωρις Να Εχω Συναντησει Ποτε Προβλημα ? Καπου Εκει Εκνευριστικα Πολυ...Αρχισα Να Κλαιω Τα 20 Euro...Αυτη Συνεχιζε Την Πιπα Φραπογαλο & Στο Τελος Κατεθεσα Θελοντας & Μη !!! Επρεπε Να Την Εχω Διωξει Απο Την Αρχη Αλλα Αν Δεν Παθεις Δεν Μαθαινεις !!! Οπως Καταλαβαινετε (Αλλα & Οπως Διαβαζετε Ως Επι Το Πλειστον Πιο Κατω Απο Αλλους Συναγωνιστες Για Τον Εν Λογω Οικο Ανοχης) Οσο & Να Θελω Σε Αυτη Την Περιπτωση Να Δω Το Ποτηρι Μισογεματο Μου Ειναι Αδυνατο !! Μακρυαααααα Απο Τετοια Χαπατα & Απο Τετοιες Υπηρεσιες ! Παρεπιπτοντως Η Συμπεριφορα & Η Ευγενεια Του Σερχιο Μανωλη Αψογη !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Screamer
Μέλος
6
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ