Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη σήμερα,18.3.09 κατά τις 4 το απόγευμα.Η Άννα είναι μια γυναίκα που δεν τη λες όμορφη με την πλήρη έννοια της λέξης,αλλά είναι από τις γυναίκες που τις λες "καύλα"!

Είναι ξανθιά με κοντό μαλλί,κανονική ως προς το ανάστημα,αδύνατη αλλά με ωραίο γενικά κορμί και με μικρό-σχετικά-στήθος.Το σημαντικό είναι πως έχει μονίμως ένα χαμόγελο στα χείλη και πολύ καλή διάθεση.

Βγαίνει στο σαλόνι και εκεί έδωσε ρέστα:αρχίζει να τρίβεται πάνω μου και να μου μιλάει(σχεδόν)πρόστυχα(αυτό το έκανε συνέχεια όταν έβγαινε,συνήθως στους όρθιους)ενώ άφηνε ελεύθερα να την χαϊδεύεις και να την χουφτώνεις,παροτρύνοντάς σε κιόλας!

Εδώ είμαστε λέω και αμέσως δίνω τα 20€ και περιμένω να αδειάσει κάποιο δωμάτιο,μιας και ήταν full το μαγαζί!

Στα ενδότερα,αρκετά καλή συμμετοχή.Αρχίζει με χορό αφού σε ξαπλώσει ανάσκελα ενώ εκείνη είναι όρθια από πάνω σου,τρίψιμο σε όλο το σώμα και ιδιαίτερα "χαμηλά" με χέρια,πόδια,κώλο,βυζιά χωρίς ωστόσο να έχει γδυθεί-κάτι που δεν το κάνει ούτε στην συνέχεια-καλούτσικο στοματικό με έμφαση στα πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπό της αλλά και τα βυζιά της.

Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω-από μόνη της!-όμως δεν έκατσε πάνω από 20-30 δευτερόλεπτα!!!!Το καλό είναι πως όση ώρα ήταν "καβάλα" δεν ήταν απαθής,έγλυφε λαιμό,αυτιά,χάιδευε πρόσωπο.

Στη συνέχεια πισωκολλητό.Έβαλε και ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της και το πισωκολλητό έγινε πισωκωλομπρούμητο!Αρκετά καλό θα έλεγα,με εκείνη να έχει τουρλώσει το πολύ καλό κωλαράκι της,να έχει γυρίσει το κεφάλι της ώστε να με κοιτάει με πολύ καυλωτικό τρόπο και να λέει...διάφορα...

Το τέλος δεν άργησε να έρθει,αφήνοντάς μου ανάμεικτα συναισθήματα.

Επαναλαμβάνω,όχι πως τα έκλαψα τα € μου,αλλά άλλα σε αφήνει να φαντάζεσαι και άλλα γίνονται.Μάλλον όμως ισχύει το...δεν φταις εσύ,η φαντασία μου τα φταίει...

Anyways,νομίζω πως αξίζει να δοκιμάσει κάποιος,δεν θα φύγει δυσαρεστημένος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια