Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 133 10
Μπουρδέλα
121500
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μαρια,ενας υπερμουναρος με κωλαρα απο αλλο κοσμο!!!
Στο σαλονι αρκετα παιδαρελια,αποφασισα να περασω.
Το μωρο ειναι και μικρο και θεεικο αλλα μεσα στο δωματιο ειναι η απολυτη ξεπετα
Πιπα για 30 δευτερολεπτα(μπορει τα περισσοτερα παιδαρελια να χυνουν εκει)χωρις τεχνη και βαθος.
Την ειπα να ανεβει απο πανω και στραβωσε,εκατσε μεν αλλα εβαλε και τα ποδια της πανω στα δικα μου για να μην τον τρωει βαθια,την αλλαξα στα 4 μπας και εχω εγω τον ελεγχο αλλα καθοταν λες και εβλεπε τηλεοραση την ειπα να μου χαιδεψει τα αρχιδια μπας και χυσω αλλα αυτη τα τραβουσε με μανια πω πω λεω σε βουρλο επεσα,τελικα την ανεβασα πανω στο κρεβατι να κουναει την κωραρα της σε ρυθμους τουερκ και εχυσα στο νιπτηρα
Υ>Γ τζαμπα το κορμι και το κωλι κοπελια...
Στο σαλονι αρκετα παιδαρελια,αποφασισα να περασω.
Το μωρο ειναι και μικρο και θεεικο αλλα μεσα στο δωματιο ειναι η απολυτη ξεπετα
Πιπα για 30 δευτερολεπτα(μπορει τα περισσοτερα παιδαρελια να χυνουν εκει)χωρις τεχνη και βαθος.
Την ειπα να ανεβει απο πανω και στραβωσε,εκατσε μεν αλλα εβαλε και τα ποδια της πανω στα δικα μου για να μην τον τρωει βαθια,την αλλαξα στα 4 μπας και εχω εγω τον ελεγχο αλλα καθοταν λες και εβλεπε τηλεοραση την ειπα να μου χαιδεψει τα αρχιδια μπας και χυσω αλλα αυτη τα τραβουσε με μανια πω πω λεω σε βουρλο επεσα,τελικα την ανεβασα πανω στο κρεβατι να κουναει την κωραρα της σε ρυθμους τουερκ και εχυσα στο νιπτηρα
Υ>Γ τζαμπα το κορμι και το κωλι κοπελια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Πάλι καλά που διαβάζουμε καμία κριτική να τις αποφεύγουμε όσο μπορούμε.