Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 93 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
(Σημειωση : Απο Εδω & Εμπρος Τις Κριτικες Μου Θα Αρχιζω Παντα Με Την Φραση >)

Διαβαζοντας Κριτικες Για Την Εν Λογω Κοπελα Αποφασισα Να Την Επισκεφτω ! Μπαινω Λοιπον Στον Εν Λογω Οικο & Περιμενω. Αφου Βγηκε Η Ελενα Δινω Τα 20 Euro Στη Τσατσα & Περναω Στο Δωματιο.

Μετα Απο Λιγο Ερχετε Η Ελενα Με Καλησπεριζει...Λεμε Δυο Κουβεντες (Καταλαβαινω Οτι Κατι Δεν Πηγαινε Καλα) Την Ρωταω Αν Εχει Τπτ Η Αν Ειναι Κουρασμενη Μου Λεει...Οχι Ολα Καλα !!! Οκ Λοιπον Περναω Στα Προκατακτικα Αρχιζω Χαδακια, Φιλακια (Πολυ Δεκτικη)& Η Ελενα Αρχιζει Μια Καταπληκτικη Πιπα...Μου Γλυφει Το Π...τσο Πολυ Βαθεια & Τα @@ Με Τρομερη Θεληση & Αφοσιωση !! Πρεπει Να Ομολογησω Οτι Παραλιγο Να Τελειωσω Στο Αψε-Σβυσε Αλλα Ευτυχως Εκεινη Σταματησε Για Να Βαλει Το Προφυλακτικο ! (Πριν Το Βαλει Το Ποδι Μου Την Ενοχλουσε & Το Εσπρωξε Καπως Αγαρμπα Πραγμα Που Με Ξενερωσε Λιγακι ) Αφου Μου Φορεσε Το Σκουφακι Ανεβηκε Πανω Μου & Αρχισε Απανωτα Να Κουνιετε Πανω - Κατω Στην Αρχη Σιγα-Σιγα & Μετα Ολο & Πιο Γρηγορα ! Εγω Ολη Την Ωρα Πιπιλαγα Τις Ρωγες Της Που Ειχαν Σκλυρυνει Αφανταστα ! (& Ενω Η Καυλα Μου Ειχε Φτασει Στο Κοκκινο & Ειχα Στο Μυαλο Μου Να Την Γυρισω Στα 4...Ενεκα Η Αγαπημενη Μου Σταση) & Ενω Ηταν Απο Πανω Μου Κανενα 7-8λεπτο Αρχισε Να Κουναει Το Κορμακι Της Ολο & Πιο Γρηγορα, Ολο & Πιο Εντονα Σαν Κομπρεσερ Σε Τρελο Ρυθμο (ΠοΥ Ειδα Τον Χριστο Φανταρο...Εδω Κολλαει Η Φραση Απολυτα) Που Οσο & Αν Ζοριστηκα Να Κρατηθω Για Λιγη Ακομα Ηδονη Αυτο Κατεστη Αδυνατο & Ετσι Φυσιολογικα & Με Αρκετη Ορμη Ηρθε Η Καταθεσης Στο Πολυ Sexy Αυτο Πλασμα. Αφου Την Αγκαλιασα & Την Πιεσα Λιγακι Να Μου Πει Τι Εχει...Εκεινη Μου Απαντησε Πως Ηταν Κρυωμενη (& Της Την Ειχε Σπασει Αυτο). Αφου Της Εδωσα Καποιες Απλες Συμβουλες Για Την Αντιμετωπιση Του Κρυωματος...Αυτη Μου Εκανε Ενα Δωρακι (Οχι Δεν Θα Σας Πω Τι !)Με Καληνυχτησε Με Ενα Φιλι & Εφυγε Απο Το Δωματιο Εχοντας Με Αφησει ΜΑΛΑΚΑ & Να Αναρωτιεμε Αν Δεν Ηταν Κρυωμενη Τι Αλλο Θα Μου Ειχε Κανει ???

Παντως Της Στελνω & Απο Εδω Ενα Πολυ Μεγαλο Ευχαριστω (Τιμαει Τα Λεφτα Που Θα Δωσετε & Με Το Παραπανω) Πολλα Φιλακια & Θα Τα Ξαναπουμε Πολυ Συντομα !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Screamer
Μέλος
Εγγραφή:
14 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
100
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού